Survivor All Star: Ο Σάκης την ασυλία, ο Μπάρτζης στον τάκο και τα... δάκρυα - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο Σάκης την ασυλία, ο Μπάρτζης στον τάκο και τα... δάκρυα - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του Ηλία, τα «καρφιά» της Μαριαλένας για τη Σταυρούλα, η «θυματοποίηση» και η μάχη για την 3η ασυλία

Collage_Maker-29-Jun-2023-02-16-AM-2114
Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής και της 3ης ασυλίας του Survivor All Star, ενώ για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο πρώτος παίκτης που βγήκε στον τάκο από την ψηφοφορία σε ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και δάκρυα. Θυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία μέχρι την επερχόμενη αυλαία με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή στην Αθήνα.

Η πρώτη αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν του Ηλία Μπόγδανου με τους εναπομείναντες 6 survivors να καλούνται να τη διαχειριστούν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctoh4q6ixtn5)


Κλείσιμο
Η παίκτρια που έδειξε να επηρεάζεται περισσότερο από το «αντίο» του τραγουδιστή ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η 26χρονη πρωταθλήτρια στίβου δεν δίστασε να ξεσπάσει κατά όσων ψήφισαν τόσο την ίδια όσο και τον πρώην παίκτη της μπλε ομάδας και στήριγμά της στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. «Ξεκάθαρα εμένα ήθελαν να φάνε και έφυγε ο πιο κοντινός μου άνθρωπος εδώ μέσα, ο Ηλίας. Παράπλευρη απώλεια θα πω ότι ήταν γιατί ξεκάθαρα ήθελαν μέσω του Ηλία να χτυπήσουν εμένα. Στο άκουσμα ότι αποχωρεί ο Ηλίας, ήταν το χειρότερο σενάριο για μένα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόμουν εδώ μέσα, που ήξερε τα πάντα για μένα, συζητούσαμε συνέχεια μαζί, δεν ήθελα να κάθομαι με κανέναν άλλον. Ήταν ο μόνος πραγματικά που ήταν αληθινός και παρέμενε αυτός που ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαι η πρώτη και η τελευταία τους σκέψη όταν κοιμούνται και όταν ξυπνάνε. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Σίγουρα έχουν ταρακουνηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά από αυτή την αποχώρηση. Θα πω και τις δύο αποχωρήσεις αλλά σίγουρα, όταν έρχεται και δεύτερη back to back αποχώρηση, από έναν πολύ δυνατό παίκτη και στο κοινό και σαν άνθρωπο. Σου λέει… Τι γίνεται; Πως θα την διώξουμε αυτήν; Γιατί δεν φεύγει πια;» ανέφερε η Σταυρούλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctoh753nvmc1)


Από την πλευρά του ο άνθρωπος που... εξολόθρευσε τον Ηλία βγάζοντας τον στον τάκο δήλωσε πως δεν περίμενε την αποχώρησή του. Ο Σάκης Κατσούλης που αναδείχθηκε MVP των δύο ασυλιών και επέλεξε να βάλει στη θέση του υποψήφιου τον τραγουδιστή εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Ηλία Μπόδγανο που δεν ήταν άλλοι από το να προστατεύσει αρχικά την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και επειδή με κάποιες συμπεριφορές του τον είχε απογοητεύσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctoh9hzqz86x)


Ο Νίκος Μπάρτζης που ήταν αυτός που έβγαλε την... κουτάλα και μαγείρεψε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας κλείνοντας συμφωνία με τον Σάκη ανέφερε πως για άλλον πήγαινε να βγάλει και άλλος τελικά την πλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctohdpa4383d)


Τις αμφιβολίες της για τη συμπεριφορά της Σταυρούλας Χρυσαειδή κατά την αποχώρηση του Ηλία εξέφρασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σχολιάζοντας τα κλάματά της συμπαίκτρια της όταν ανακοινώθηκε το όνομα του τραγουδιστή και την αντίδρασή της στη συνέχεια.

«Ήταν το στήριγμά μου» είπε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά όταν βγήκε από το συμβούλιο παρουσίασε μία διαφορετική συμπεριφορά, σύμφωνα με τη Μαριαλένα. Συζητώντας με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια είπε ότι: «Εχθές το βράδυ η Σταυρούλα έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Είναι δυνατόν να φεύγει το στήριγμά μου από το παιχνίδι και να βγαίνω έξω από το συμβούλιο και να γελάω;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctohf7eekssx)


Η Σταυρούλα περιέγραψε στον Γιώργο Λιανό πως ήταν οι πρώτες ώρες της μετά την αποχώρηση του Ηλία και σημείωσε πόσο δύσκολο να είναι πλέον χωρίς να έχει έναν σύμμαχο στο παιχνίδι. Τον λόγο στη συνέχεια πήραν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης και ο Μάριος Πρίαμος και κατηγόρησαν τη Σταυρούλα πως θυματοποιεί τον εαυτό της, αφού μετά από την αποχώρηση του Ηλία δεν ήθελε να κάνει διάλογο μαζί τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctohr6sz9o69)


Στον αγώνα για την 3η ασυλία ο πρώτος που βγήκε νοκ άουτ ήταν ο «μάγειρας» Νίκος, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα αφού θεωρεί ότι έχει κάνει τα... κουμάντα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctojub4pgazl)


Η δεύτερη που κάθισε στον πάγκο ήταν η Σταυρούλα, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctojxv13od61)


Η Στέλλα κατάφερε και «έφαγε» την τελευταία ζωή του Μάριου και στη συνέχεια της Μαριαλένας και πήγε τελικό με τον Σάκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctok5vhvvnn5)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctok6zmup5ax)


Ο Κατσούλης ήταν αυτός που κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την ατομική ασυλία κι εξασφαλίζει τον εαυτό του και, σε συνεννόηση με τον Νίκο Μπάρτζη, και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο συμβούλιο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctokgvwh43ax)


Ο νικητής της ασυλίας επέλεξε να φάει παγωτό μαζί με τη Μαριαλένα και την φιναλίστ του τελικού Στέλλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctolcs0nx4q9)


Στο συμβούλιο οι 6 survivors μίλησαν για την απόφαση τους να επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τον Μάριο να συγκινείται όταν ο Σάκης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον φιναλίστ του survivor του 2017 και στην απόφαση του μετά από 6 χρόνια να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctolpbs1z7n5)


Στη συνέχεια η Σταυρούλα θέλησε να ξεκαθαρίσει με δάκρυα στα μάτια πως δεν προσπαθεί να θυματοποιηθεί. «Μετά την αποχώρηση του Ηλία νομίζω πως μπορώ να είμαστε στεναχωρημένη. Δεν προσπαθώ και δεν θέλω να θυματοποιηθώ. Ότι και να πω, όμως, πάντα πρέπει να έχω έναν αντίλογο. Γιατί; Αποχώρησε ο Ηλίας και είμαι στεναχωρημένη. Σήμερα και στον αγώνα δεν είχα κανένα ψυχικό απόθεμα να παίξω, έμπαινα απλά μέσα, έτρεχα και κάποια στιγμή με έπιασαν και τα κλάματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θυματοποιηθώ, δεν μου αρέσει να θεωρούμαι θύμα. Να το ανακοινώσω αυτό σε όλους και στους τηλεθεατές που μας βλέπουν, δεν θέλω να με λυπάται κανένας. Ποτέ στη ζωή μου δεν το θέλω οπότε να σας βγει αυτό από το μυαλό αν πιστεύτε ότι θέλω να θυματοποιηθώ γιατί δεν θέλω να θυματοποιηθώ. Απλά είμαι στεναχωρημένη! Το αν επιλέξω να κάνω κάποια συζήτηση, τώρα ή αύριο ή μεθαύριο ή όταν βγω από το παιχνίδι, είναι δικό μου θέμα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καμία ψυχική διάθεση και δεν έχω όρεξη να μιλήσω, να μπω σε αντιπαράθεση, να τσακωθώ και δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δηλαδή δεν μπορώ άλλο! Πως να το πω… Μετά από όλα όσα έγιναν, αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καλά με κάποιο από τα παιδιά» δήλωσε εμφανώς αναστατωμένη συναισθηματικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctolxiwnpx8x)


Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της κάλπης τα ονόματα που βγήκαν ήταν της Μαριαλένας (1), της Σταυρούλας (2) και του Νίκου, ο οποίος με 3 ψήφους βρέθηκε ξανά στον τάκο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctoma3mu6cyh)


«Το περίμενα! Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, παίζουμε στρατηγικά και μετά την 24ωρη ψηφοφορία έχω βγει υποψήφιος αρκετές φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας, με τη Σταυρούλα να λέει πως «είτε εγώ, είτε ο Νίκος θα ψηφιζόμασταν» και τον Σάκη να σημειώνει πως βάσει στρατηγικής ο Νίκος δεν έπρεπε να ψηφιστεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctomaoqg6jsp)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctomkalrdshd)





Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξηγεί στο Tik Tok τι είναι ο «μπλε φάκελος» που έδωσε στους υπουργούς - Δείτε βίντεο

Στήριξη Μιχαηλίδου σε Ζαχαράκη για τη σεξιστική επίθεση του Τζήμερου - «Και εγώ άτεκνη είμαι και πάλεψα για τα παιδιά»

Βίντεο Ομπάμα από την επίσκεψη στην Αθήνα – Μπουζούκια, χοροί και Ακρόπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης