Η ίδια κρατά αποστάσεις από τους υπόλοιπου διαγωνιζομένους του ριάλιτι, ενώ στο αποψινό επεισόδιο, σχολιάστηκαν τα κλάματά της για την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου στο συμβούλιο του νησιού.
«Ήταν το στήριγμά μου» είπε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά όταν βγήκε από το συμβούλιο παρουσίασε μία διαφορετική συμπεριφορά, σύμφωνα με τη Μριαλένα Ρουμελιώτη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctnrhjuvw8c1)
Συζητώντας με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, η παίκτρια είπε ότι: «Εχθές το βράδυ η Σταυρούλα έκλαιγε για τον Ηλία και όταν βγήκαμε γέλαγε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Είναι δυνατόν να φεύγει το στήριγμά μου από το παιχνίδι και να βγαίνω έξω από το συμβούλιο και να γελάω;».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.