Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της στα Κινηματογραφικά Βραβεία Ίρις.
Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, ήταν λακωνική ως προς τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο.
Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μαρκέλλας Γιαννάτου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cto0v1b23s9l)
«Είναι περίεργα, βλέπω κόσμο μετά από αρκετές μέρες», είπε αρχικά η ηθοποιός.
«Οι πρώτες μέρες με το μωρό ήταν πολύ δύσκολες. Δεν κοιμάμαι πολύ, θηλάζω. Ο θηλασμός με έχει δυσκολέψει αρκετά. Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πάρα πολύ. Συνεργαζόμαστε, ναι», ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.