Τα πάνελ, η Ελένη, οι μεταγραφές και τα απρόοπτα

Τα πάνελ, η Ελένη, οι μεταγραφές και τα απρόοπτα

Μπορεί το καλοκαίρι να επελαύνει, η τηλεόραση όμως δεν πάει διακοπές

TV_menegaki
Τουλάχιστον τελειώσαμε με τις εκλογές. Και βέβαια έχοντας αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο τηλεοπτικός χρόνος επιστρέφει και πάλι στις εκπομπές για να ασχολούνται με τα οίκου τους και με τα πρόσωπα που τις στελεχώνουν. Ότι θα φτάναμε τέλος Ιουνίου να χάσουμε τον ύπνο μας, που λέει ο λόγος, για το πού θα μετακινηθούν οι πανελίστες, και να μας το έλεγαν δε θα το πιστεύαμε… Και καλά θα κάναμε.

Γιατί σκέψου να μην κλείνεις μάτι επειδή ακόμη δεν είναι σίγουρο που θα πάει ο Κωνσταντάρας, η Βουλγαράκη, (δανείζομαι τα ονόματα των καλών συναδέλφων). Ακόμη χειρότερα να ζεις το θρίλερ «Το πάνελ της Σκορδά». Οπου όποιος περνάει έξω από το Φάληρο ή τα Μελίσσια, όποιος φεύγει από το Survivor και όποιος δεν μπήκε στην Βουλή διεκδικεί μία θέση στο πιο συζητημένο πάνελ. Με πόση ευκολία οι καλοί συνάδελφοι κοιτάζοντας την κάμερα λένε «φεύγουν όλοι», «δεν θα μείνει κανείς»… Και πόσες «πατατιές» δεν έχουμε ακούσει για τις αφεντιές μας… Ας όψεται. Την αλήθεια κανείς δεν την γνωρίζει -και δεν θα τη μάθει επειδή εμείς το επιλέξαμε- καθώς από τα χειρότερα της τηλεοπτικής συνθήκης είναι η αυτοαναφορικότητα. Ανθρωποι που μιλούν για τον εαυτό τους, γράφουν για τον εαυτό τους, για όσα είπαν ή τους είπαν, για όσα τους ενόχλησαν, για όσα τους άρεσαν. Αλήθεια τώρα; Πόσο πιο εγωκεντρικό; Και ποιον ενδιαφέρει να μας ακούει ή να μας διαβάζει να μιλάμε για εμάς; Ποτέ δεν συνέβησαν τέτοια φαινόμενα στο παρελθόν. Ας ελπίσουμε να εκλείψουν κι από το μέλλον…

Το είπε με κάποιον τρόπο και η Ελένη Μενεγάκη. Τι με ρωτάτε; Αφού όποια απορία κι αν έχετε, μόνοι σας την θέτετε και μόνοι σας την απαντάτε και την ερμηνεύετε. Σε ότι αφορά την εκπομπή της αν τα σενάρια που την αφορούν ήταν νούμερα τηλεθέασης θα είχε ευτυχήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctmha3sxzcbt)
Κλείσιμο

Αλλαγές στο Open. Και δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα αλλά και τη αισθητική. Ηδη τα ονόματα που ακούγονται ότι θα αναλάβουν την καλοκαιρινή εκπομπή (Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη, Τριαντάφυλλος), μαρτυρούν για το πού πάει το καράβι. Θα δούμε. Και ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Το πάνελ της Τσολάκη χρειάζεται ενίσχυση και της Μαγγίρα διορθωτικές κινήσεις. Κακά τα ψέματα.

Αλλαγές όμως θα γίνουν σε όλα τα πάνελ του Mega και σίγουρα σε αυτά του ΣΚΑΪ. Ο οποίος επιχειρεί μία ολοκληρωτική επαναφορά στην ψυχαγωγία και με σόου, και με ριάλιτι και με παιχνίδια και με μαγκαζίνο και με καλή μυθοπλασία. Μεγάλο στοίχημα οι «Πανθέοι» και πολύ ενδιαφέρον. Ένα σημαντικό κείμενο, το οποίο στην τηλεοπτική μεταφορά του ευτυχεί από μία καλή εταιρεία παραγωγής και ένα δυνατό καστ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα πλάνα του ΑΝΤ1. Ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι ισχυρός και ταλαντούχος παίκτης με ένστικτο στη μυθοπλασία. Αυτός άνοιξε τον δρόμο με τις «Αγριες Μέλισσες», αυτός ετοιμάζεται για την έκπληξη της επόμενης σεζόν, την «Μάγισσα». Παράλληλα, φέτος οι επιλογές του στο πρόγραμμα δείχνουν πιο καλά ζυγισμένες, με στόχευση και ποικιλία περιεχομένου.

Ας κλείσουμε με το καθιερωμένο κουίζ: Ποια συνεργάτιδα διεκδικεί το κανάλι της με νύχια και με δόντια αν και εκείνη έχει αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να αποχωρήσει;



Ειδήσεις σήμερα:

Η λαβή με την οποία η 16χρονη Μαρία έσωσε το παιδί που πνιγόταν στη Χαλκιδική - «Όλοι μπορούν να το κάνουν»

Έληξε το θρίλερ σε Α' Αθήνας, Β' Πειραιά, ανατροπή στην Δυτική Αττική - Ποιοι μένουν εκτός Βουλής και ποιοι μπαίνουν σε αυτή

«Αγνοούμενοι» για 36 ώρες οι Πούτιν και Πριγκόζιν - Πληγωμένο το κύρος του Κρεμλίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης