Ο Σπύρος Πώροςετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.
Ο φωτογράφος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Μαντζουράνη στο Λονδίνο.
Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος είναι κι εκείνος που θα σχεδιάσει το νυφικό.
Σε μία ανάρτησή του στο Instagram, δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με τον Σπύρο Πώρο και κάτω από αυτό, ευχήθηκε στον φωτογράφο για τον γάμο του.
«Η ώρα η καλή Σπύρο μου! Ήρθε το αγόρι αμέσως μετά την ψήφο του στην πανέμορφη Μεσσηνία και πριν φύγει για τον γάμο του στο Λονδίνο να παραλάβει το #bespoke νυφικό της μέλλουσας κας Πώρου», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.