Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 26 έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο MEGA 

mavro-rodo__29_
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Η Αυξεντία πεθαίνει. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται.

Όλα όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 26 έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου:

Επεισόδιο 132 (Δευτέρα 26 Ιουνίου)
Ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. H Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη. Ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από τη Μονή. Ο Θέμης μετά την είδηση, ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με την Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για τον Καστρινό. Το δηλητήριο που του έχει δώσει έχει αρχίσει να επιδρά στο σώμα του και έτσι ο Καστρινός σωριάζεται μπροστά στα μάτια του Πέτρου.

Επεισόδιο 133 (Τρίτη 27 Ιουνίου)
Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι. Όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Ο Καστρινός καταρρέει. Όταν συνέρχεται, αρνείται πεισματικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική δόση. Η Τασούλα συναντιέται με τη Γιάννα και καταλαβαίνει ότι ο Σταυρίνος έχει λόγους που της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια και από τη Γιάννα. Η Ελισάβετ καταρρέει μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Ο Γεράσιμος την απομακρύνει από το μοναστήρι. Ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στο μοναστήρι. Είναι αποφασισμένος να μην μάθει η μητέρα του την αλήθεια.
Μαυρο_Ροδο__1___13_
Κλείσιμο

Επεισόδιο 134 (Τετάρτη 28 Ιουνίου)
Ο Γεράσιμος προτείνει στην Ελισάβετ να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται. Η κλοπή στο μοναστήρι έχει αναστατώσει τους πάντες. Η Κασσιανή βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να κατηγορήσει τη Φιλαρέτη μπροστά στον Μητροπολίτη. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι κλεμμένες εικόνες. Ο Λευτέρης, φανερά αγχωμένος, αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του Γεράσιμου, και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ. Το ίδιο βράδυ ο Γεράσιμος θα μπει στο κελί της, αποφασισμένος πια, να την πάρει να φύγουν. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πώς η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της.

Επεισόδιο 135 (Πέμπτη 29 Ιουνίου)
Ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ να φύγουν μακριά από το χωριό. Ένα γεγονός, όμως, αλλάζει τις ισορροπίες στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος πυροβολεί έναν αστυνομικό και τρέπεται σε φυγή. Η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα για να καταθέσει. Η Αλεξία επιχειρεί να πείσει την Φιλαρέτη να μην την επισκεφτεί στην Πάτρα. Της αποκαλύπτει ότι ο γιος της δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτή τη συνάντηση. Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι ο αριθμός που έδωσε πληροφορίες για τις κλεμμένες εικόνες ανήκει στην Αυξεντία. Πώς θα αντιδράσει ο Θέμης όταν του ανακοινώσει ο γιατρός τα αποτελέσματα των εξετάσεων; Τι είναι αυτό που βρίσκει η Θάλεια μέσα στο αυτοκίνητο του Φρέντι; Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος στην πρόταση της Γιάννας να φύγουν από το χωριό;

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA
Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.



Ειδήσεις σήμερα:

Η λαβή με την οποία η 16χρονη Μαρία έσωσε το παιδί που πνιγόταν στη Χαλκιδική - «Όλοι μπορούν να το κάνουν»

Έληξε το θρίλερ σε Α' Αθήνας, Β' Πειραιά, ανατροπή στην Δυτική Αττική - Ποιοι μένουν εκτός Βουλής και ποιοι μπαίνουν σε αυτή

«Αγνοούμενοι» για 36 ώρες οι Πούτιν και Πριγκόζιν - Πληγωμένο το κύρος του Κρεμλίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης