Άμπερ Χερντ: Εμφανίστηκε σε φεστιβάλ κινηματογράφου για τη νέα της ταινία «In The Fire»

Άμπερ Χερντ: Εμφανίστηκε σε φεστιβάλ κινηματογράφου για τη νέα της ταινία «In The Fire»

«Δεν κάνεις τις ανεξάρτητες παραγωγές για τα λεφτά, τις κάνεις επειδή τις αγαπάς» δήλωσε η ηθοποιός

amber-heard
Η Άμπερ Χερντ επέστρεψε στη δημόσια ζωή με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνας στην Ιταλία, καθώς πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας «In The Fire», του Κόνορ Άλιν.

Η Χερντ πρωταγωνιστεί ως μια Αμερικανίδα ψυχίατρος που ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη φυτεία στην Κολομβία τη δεκαετία του 1890 για να θεραπεύσει ένα διαταραγμένο αγόρι και βρίσκεται σε έναν πόλεμο της επιστήμης εναντίον της θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το παιδί είναι δαιμονισμένο από τον διάβολο.

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα με φόντο το αρχαίο ελληνικό αμφιθέατρο της Ταορμίνας το βράδυ του Σαββάτου. Μαζί της ήταν ο Άλιν και τα μέλη του καστ Εδουάρδο Νοριέγα και Λουκά Καλβάνι, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ταινία «Gully» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca το 2019.

Δείτε τις φωτογραφίες
SPL8523761_027
SPL8523761_030
SPL8523761_035
Κλείσιμο


«Δεν τις κάνεις για τα λεφτά, τις κάνεις επειδή τις αγαπάς», δήλωσε η ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά μεταξύ μιας ανεξάρτητης παραγωγής και ενός blockbuster του Χόλιγουντ.

«Τις κάνεις επειδή αγαπάς την ιστορία, αγαπάς τους ανθρώπους και θέλεις να είσαι μέρος αυτής της εμπειρίας και να είναι κάτι που μπορούν να βιώσουν και άλλοι άνθρωποι», πρόσθεσε.

Η προώθηση της ταινίας πέφτει έναν χρόνο αφότου η ηθοποιός έχασε από τον Τζόνι Ντεπ σε δίκη για δυσφήμιση σχετικά με το κύριο άρθρο της στην Washington Post στο οποίο περιέγραφε τον εαυτό της «ως δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».
Η ηθοποιός διατηρεί σχετικά χαμηλό προφίλ μετά την πολύκροτη δίκη και την ετυμηγορία και φέρεται να χτίζει μια νέα ζωή στην Ισπανία.

Στο Φεστιβάλ της Ταορμίνας παρευρέθηκε στο φωτογραφικό κάλεσμα στο μπλε χαλί του φεστιβάλ καθώς και στην παγκόσμια πρεμιέρα, αλλά απέφυγε τη συνέντευξη Τύπου και γενικά μένει μακριά από τις συνεντεύξεις.

Τον Μάιο, ο πρώην σύζυγός της Χερντ, Τζόνι Ντεπ, εμφανίστηκε και εκείνος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών,  για τη νέα του ταινία, «Jeanne du Barry», η οποία έλαβε θερμή υποδοχή στην πρεμιέρα. 

Φωτογραφίες: IPA / SplashNews.com / IDEAL IMAGE
Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ για τρεις έδρες σε Α΄ Αθήνας, Β΄ Πειραιά και Β΄ Θεσσαλονίκης - Όλα κρίνονται σε λίγα ψηφοδέλτια

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον ιταλικό Τύπο - «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο απόλυτος θριαμβευτής»

Να μη μετέχει στο νέο υπουργικό συμβούλιο ζήτησε ο Κώστας Καραμανλής – Η συνάντηση με Μητσοτάκη
----------------

Εκλογές 2023
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης