Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είναι φανταστικά σενάρια ότι θα παρουσιάσουμε εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είναι φανταστικά σενάρια ότι θα παρουσιάσουμε εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού»

«Κάποιος το έγραψε πετυχημένα και κάποιος το πήρε και το ξανάγραψε» δήλωσε ο ηθοποιός

geronikolou_-_tsimitselis
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τα επαγγελματικά του, για το φετινό καλοκαίρι και για την Κατερίνα Γερονικολού.

Αρχικά, σε σχέση με τα επαγγελματικά του, ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση αυτή, για εμένα είναι μεγάλη εμπειρία, είναι μεγάλο σχολείο. Και για εμένα θα ήταν μεγάλο λάθος, δεν ξέρω αν από εδώ και πέρα θα υπάρχει η "Επιθεώρηση". Υπάρχει κάποια περίοδος που δεν πολυχτυπάει το τηλέφωνο, κάτι γίνεται και λες: "Τι θα κάνω τώρα; Θα έχω δουλειά, δεν θα έχω; Τι θα γίνει;". Και ξαφνικά μέσα σε μια βδομάδα σκάνε 15 πράγματα, τα οποία δεν μπορείς να τα αρνηθείς κιόλας. Είμαι από τους τυχερούς που έχω πολλή δουλειά και προσπαθώ να το ευχαριστιέμαι και να το απολαμβάνω, αλλά τέτοιες που είναι οι ταχύτητες δεν προλαβαίνω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctjwn00sylgh)

Κλείσιμο
Σχετικά με το γεγονός ότι θα δουλεύει το καλοκαίρι και η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού, ο ηθοποιός σχολίασε: «Ήταν κάτι το οποίο το συζητήσαμε, οπότε και για εκείνη ήταν πιο εύκολο να πει το "ναι". Γιατί και εκείνη να κάθεται στο σπίτι και εγώ να είμαι συνέχεια στο θέατρο... Οπότε το μοιράσαμε κάπως έτσι».

«Είναι ωραία αίσθηση να μπαίνεις σε μια τέτοια πλατφόρμα [...] Είναι κάτι καλό, σου δίνει μια ελπίδα ότι μπορούμε να κάνουμε παραγωγές που να μπορούν να έχουν απεύθυνση και έξω από την Ελλάδα, που φυσικά είναι πολύ πιο μεγάλη η παραγωγή», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχετικά με την είσοδο του «Bachelor» στο Netflix.

«Νομίζω είναι φανταστικά σενάρια. Κάποιος το έγραψε πετυχημένα και κάποιος το πήρε και το ξανάγραψε. Δεν υπήρχε κάποια κρούση για να παρουσιάσουμε κάτι. Ποτέ δεν έχει γίνει κάποια πρόταση και δεν θα ήθελα να παρουσιάσουμε εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αναφορικά με τα δημοσιεύματα για παρουσίαση πρωινής εκπομπής μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Έχουν γράψει κατά καιρούς αρνητικά πράγματα για μένα. Συνήθως δεν είναι προσωπικές, είναι για τις δουλειές που κάνω, αλλά και πάλι το παίρνω προσωπικά. Και τις καλές και τις κακές κριτικές τις διαβάζω και τις θάβω. Θα πρέπει να ενοχληθώ πάρα πολύ από κάτι», είπε στο τέλος ο Γιάννης Τσιμτσέλης.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλίδα ανακάλυψε ότι την είχαν βιάσει 83 άνδρες - Τη νάρκωνε ο σύζυγός της και τους καλούσε σπίτι

Σε μισογκρεμισμένο σπίτι δολοφόνησαν την Αναστάζια - Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Η στιγμή που σκάει δακρυγόνο στο Waterboom και προκαλεί χάος - Δείτε βίντεο


----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης