Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής στην Ινδία, ήταν προσχεδιασμένο

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να πέσω θύμα απαγωγής στην Ινδία, ήταν προσχεδιασμένο

«Κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά» αναφέρει

nasos-papargiropoulos
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο νέο του μαγαζί στη Σκόπελο, το Survivor All Star, αλλά και τον πατέρα του.

Μιλώντας στο «Super Κατερίνα», ανέφερε αρχικά: «Έχω μεγαλώσει σε επιχειρηματική οικογένεια, οπότε ήθελα να κάνω ένα επιχειρηματικό βήμα. Δεν μπορούσα να ρισκάρω να είμαι σε μια θεατρική παράσταση που δεν θα μπορούσα να λείψω μια μέρα. Προτάσεις τηλεοπτικές μου έχουν γίνει».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Survivor. «Δεν θα με επέλεγαν ξανά, γιατί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τσακώνομαι με συμπαίκτες μου. Όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε φαγητό, έχουμε φάει κι αποφάγια από σκύλο, κάτι ξινισμένα μακαρόνια και κρέατα. Τα πλύναμε στη θάλασσα και τα φάγαμε», αποκάλυψε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctj37mz5l9t5)
Κλείσιμο

Όσο για την προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Είμαι ανοιχτός στα πάντα, απλά δεν επιδιώκω πράγματα. Είμαι "πολιορκημένος" από υποχρεώσεις».

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης, για τον πατέρα του, Αργύρη Παπαργυρόπουλο. «Τον αγαπώ και του χρωστάω πάρα πολλά. Ήταν πολύ ανοιχτοχέρης. Ποτέ δεν καταχράστηκε κάτι, πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι. Δεν έβαλε μπροστινούς στις εταιρείες. Όταν κάναμε γιορτές στο χωριό, μάζευε τα φαγητά και πηγαίναμε το βράδυ στα σπίτια των φτωχών κι άφηνε φαγητό και χρήματα», αποκάλυψε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απαγωγή, θύμα της οποίας έπεσε σε ταξίδι του στην Ινδία. «Ήταν όλο προσχεδιασμένο, από το μέρος που θα πήγαινες, από τον ταξιτζή που θα σε οδηγούσε, από κάποιον που θα σου έλεγε ότι πας λάθος, θα βρισκόσουν σε ένα τουριστικό γραφείο που δεν θα ήταν τουριστικό γραφείο. Κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά, γιατί έχει πάρα πολύ χιονόπτωση. Κάπως έτσι γλίτωσα. Έχει 4 χρόνια περίπου», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «τσιμπάει» η εφορία influencer και όσους «επιχειρούν» μέσω social media

Στους 35 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές


Survivor All Star: Αποχώρησε ο Βασάλος, νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης