Νεφέλη Ορφανού: «Δεν καταλαβαίνω πώς μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μια άλλη, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου»

Νεφέλη Ορφανού: «Δεν καταλαβαίνω πώς μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μια άλλη, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου»

«Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα, αν ήμουν βίαιη θα είχα βιαιοπραγήσει» συμπλήρωσε

nefeli-orfanou
Η Νεφέλη Ορφανού έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και το Pride.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, το φλερτ που έχει δεχτεί, αλλά και τους άνδρες γενικότερα.

«Η αδερφή μου στο παρελθόν μου είχε βάλει φωνή, γιατί είχα ύφος. Μου είπε "ποια νομίζεις ότι είσαι; Η Κοτοπούλη;"», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Με φλερτάρουν οι νεότεροι άνδρες από μικρή ηλικία. Ο Έλληνας γίνεται πιο επιθετικός μερικές φορές, μπορεί να σε αρπάξει και να σε φιλήσει. Δεν θα σε σκοτώσει όμως. Ένας 20χρονος για να φλερτάρει μια μεγαλύτερη, πρέπει να το κάνει σκόπιμα. Είμαι χρόνια σε σχέση, ο σύντροφός μου δεν είναι του χώρου. Δεν ήμουν ποτέ έτοιμη να γίνω μητέρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctizewz1axbl)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Μου έχει σταθεί πολύ στη ζωή μου. Τον αγαπώ πολύ. Όταν τον γνώρισα, ήμουν νέα κι όμορφη και δεν μου είχε κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω, όταν λένε "μου ρίχτηκε κάποιος". Του ρίχνεις μια ανάποδη, δύο μπάτσους και τελειώνεις. Μου είχε ριχτεί σκηνοθέτης, έφαγε μια σφαλιάρα και σήκωσα και την καρέκλα», περιγράφει.

Τέλος, σχολίασε τις σχέσεις μεταξύ γυναικών, ενώ αναφέρει πώς αντέδρασε, όταν τη φλέρταρε κάποια. «Δεν καταλαβαίνω πώς μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μια άλλη, είναι σαν να πάω να ερωτευτώ τη γάτα μου. Η ετεροφυλία είναι φυσιολογική, γιατί μπορεί να διαιωνιστεί το είδος έτσι. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους. Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα, αν ήμουν βίαιη θα είχα βιαιοπραγήσει», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «τσιμπάει» η εφορία influencer και όσους «επιχειρούν» μέσω social media

Στους 35 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές


Survivor All Star: Αποχώρησε ο Βασάλος, νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης