Survivor All Star: Η Μαριαλένα την ασυλία... δια χειρός Σάκη και ο Βασάλος στον τάκο - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η Μαριαλένα την ασυλία... δια χειρός Σάκη και ο Βασάλος στον τάκο - Δείτε βίντεο

Η... επίθεση Μπάρτζη σε Ηλία και Σταυρούλα, ο «ξαφνικός θάνατος» και η μάχη για την δεύτερη ασυλία που προκάλεσε αντιδράσεις

Collage_Maker-21-Jun-2023-02-16-AM-8026
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star ακολουθώντας στον τάκο τον τραυματία Νίκο Μπάρτζη, ενώ την 2η ασυλία την κατέκτησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να αφήνουν αιχμές πως είχε και τη... βοήθεια του συντρόφου της, Σάκη Κατσούλη. Μπορεί την πρώτη ασυλία να την είχε πάρει ο Σάκης, όμως από τη στιγμή που έπαιξε και έχασε στον τελικό της 2ης ασυλίας από τη Μαριαλένα το όνομά του μπορούσε να μπει στην κάλπη και έτσι και έγινε. Μάλιστα ήταν δύο οι ψήφοι που πήρε ο Κατσούλης, ωστόσο γλίτωσε τον τάκο γιατί ο Βασάλος πήρε τρεις.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/6) ο Νίκος Μπάρτζης αρχικά σχολίασε την υποψηφιότητα του και στη συνέχεια ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Ηλία Μπόγδανο σχετικά με τη διαφορά της εικόνας του τραγουδιστή μπροστά στις κάμερες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctho2ir2cbjd)


Κλείσιμο
«Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στο δεύτερο συμβούλιο... Εκεί έχει να γίνει πανηγύρι...», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα.

«Όλοι είπαν ότι πέρα από τον Βασάλο ότι τα κριτήρια τους είναι αγωνιστικά. Δεν νομίζω ότι αγωνιστικά είμαι ο χειρότερος», είπε ο Νίκος Μπάρτζης με τη σειρά του.

«Το μυαλό μου δεν είναι δύο μέρες μετά, εσύ το έχεις αποδείξει ότι είσαι μπροστά. Εγώ βλέπω το τώρα και πως θα κοιμηθώ το βράδυ ήσυχα», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα, ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Όλη μέρα μας λες ότι τα λες σταράτα και ότι είσαι ντόμπρος και όλη μέρα είμαστε μαζί και μιλάμε και με το που έρχονται οι κάμερες φεύγεις, για να το παίξεις μόνος και απομονωμένος», είπε στη συνέχεια.

«Προσπαθεί να πείσει ότι άλλα εντός κάμερας και άλλα εκτός κάμερας», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctho6x9yw4ix)


Ο Μπάρτζης τα είχε και με τη Σταυρούλα στην οποία επιτέθηκε λεκτικά, καυτηριάζοντας την επιλογή της να διαλέξει στο αγώνισμα της Κυριακής πρώτο τον Σάκη Κατσούλη ως μέλος της νέας Κόκκινης Ομάδας και όχι τον φίλο της, Ηλία Μπόγδανο.

«Άλλη μία εβδομάδα υποψήφιος, δεν περίμενα να είμαι σε αυτή τη θέση. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο κακός παίκτης αγωνιστικά, είμαι εδώ πέρα βάσει στρατηγικής. Το τι λέμε με το τι κάνουμε φαίνεται από τις πράξεις μας ότι δεν κολλάει. Δεν μπορώ να ακούω ούτε για αγωνιστικά κριτήρια, ούτε για το συναίσθημα. Όλα γίνονται για το συμφέρον, απλά κανείς δεν το παραδέχεται και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», ανέφερε ο 28χρονος αγρότης.

«Βλέπω τη Σταυρούλα να βγαίνει αρχηγός και αντί να διαλέγει πρώτα τον Ηλία, που είναι φίλος της και καλός αγωνιστικά, να βάζει στην άκρη το συναίσθημα, να κοιτάζει το συμφέρον και να διαλέγει τον Σάκη. Αυτό εμένα με ξένισε, εγώ τη φιλία δεν την ξέρω έτσι», πρόσθεσε ο ίδιος όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει σε ποιον αναφέρεται.

«Μάλλον άλλοι λένε άλλα κι άλλα κάνουν. Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Περίμενα πώς και πώς κάποιος να το χτυπήσει το ότι διάλεξα τον Σάκη αντί για τον Ηλία και δεν περίμενα κανέναν άλλο λιγότερο εκτός από τον Νίκο να το κάνει αυτό», απάντησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή παίρνοντας τον λόγο.

«Ο Νίκος γενικά, επειδή σκέφτεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, νομίζει ότι όλοι σκεφτόμαστε έτσι. Στην καλύβα είμαστε συνέχεια μαζί και με το που έρχονται οι κάμερες φεύγει, γιατί θέλει να θυματοποιηθεί», σχολίασε από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthoeg8pt83l)


Στο στίβο μάχης οι 7 παίκτες (ο Μπάρτζης μένει εκτός λόγω τραυματισμού) ξεκίνησαν με 5 ζωές με τον Βασάλο να βγαίνει πρώτος εκτός με τη Σταυρούλα να του... τρώει το τελευταίο «κανονάκι» του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthqez3d8wll)


Τον Βασάλο ακολούθησε ο Ηλίας με τη Στέλλα να τον αφήνει στον πάγκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthqspeu3snl)


Ο 3ος Μάριος ο οποίος έχασε την τελευταία του ζωή από τη Μαριαλένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthqyd7zmiqh)


Η τέταρτη παίκτρια που έκατσε στον πάγκο ήταν η Σταυρούλα, με τον Σάκη να την πετάει εκτός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthr7trlhrc1)


Ο Σάκης... καθάρισε και τη Στέλλα που είχε μπει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthrba69l9y1)


Στον τελικό ο Σάκης... φάνηκε εξαντλημένος και η Μαριαλένα το εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη και την ασυλία και τους υπόλοιπους να «τρολάρουν» το ζευγάρι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthrfzedjcrl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthrklfl0dzl)


Η νίκη της Μαριαλένας δεν έμεινε ασχολίαστη από Βασάλο και Μπάρτζη, οι οποίοι είπαν ξεκάθαρα ότι ο Σάκης της «έδωσε» τον αγώνα. «Πες αντρίκια δεν θέλω να ψηφιστεί η κοπέλα μου και της χάρισα τη νίκη», είπε ο Κωνσταντίνος στον Σάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthrvadjs7pd)


Η Μαριαλένα προσπάθησε να καλύψει τον σύντροφό της και «δωροδόκησε» με μπέργκερ τον Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthrzioy5dr5)


Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Βασάλο να συνεχίσει να «ξεμπροστιάζει» το ζεύγος και να δίνει δίκιο στον Σάκη, ο οποίος κινδύνευε σε περίπτωση ήττας της Μαριαλένας να φάει παντόφλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cths1plmnzsp)


Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους 8 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κι έκανε μια σημαντική ανακοίνωση. Όπως είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, μετά από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, θα ακολουθήσει η ψηφοφορία του τρίτου υποψηφίου για αποχώρηση θα υπάρξει ξαφνικός θάνατος. Επειδή η ψηφοφορία του κοινού έχει ολοκληρωθεί, θα γίνει αμέσως μετά και η ανακοίνωση του παίκτη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και δεν θα υπάρξει ξεχωριστό συμβούλιο αποχώρησης, όπως γινόταν τις προηγούμενες εβδομάδες.

Στη συνέχεια σχολιάστηκε η μειωμένη απόδοση του Σάκη στον αγώνα με τη Μαριαλένα, με το ζευγάρι να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthsygvvmaht)


Μάλιστα η δυσαρέσκεια κάποιων παικτών μεταφράστηκε και σε δύο ψήφους για τον Κατσούλη, όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε μια περισσότερη και έτσι βγήκε αυτός στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctht6zhokui9)


«Εννοείται ότι το περίμενα. Περίμενα μάλιστα ότι θα πάρω περισσότερες ψήφους. Με ψήφισαν ο Σάκης, η Στέλλα και ο Πρίαμος. Το κατάλαβα από τα γράμματα. Χαρούμενος, δεν τρομάζω, δεν φοβάμαι. Συγκάτοικος με τον Μπάρτζη, περιμένουμε αύριο άλλον έναν ή δύο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctht8dyswy9l)




Ειδήσεις σήμερα:

Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου στην Ηλεία - Τον σκότωσε 80χρονος για κτηματικές διαφορές

Εξαφάνιση υποβρυχίου στον Τιτανικό: Τα πέντε σενάρια για την τύχη του - Υπήρξε βραχυκύκλωμα ή παγιδεύτηκε;

Κως: Η στιγμή που η Αναστάζια βγαίνει με τον Μπαγκλαντεσιανό από σούπερ μάρκετ - Δείτε φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης