Ρεπόρτερ από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από την πρώην σύντροφο του τραγουδιστή, αλλά η ίδια επέμεινε να μην θέλει να απαντήσει σε καμία ερώτηση.
«Δεν θα σου πω αν έχουμε χωρίσει. Τον Θέμη γιατί δεν τον παίρνετε ένα τηλέφωνο; Πάρτε τον. Δε θα σου πω αν έχουμε χωρίσει. Όταν θα θελήσει κάποιος από τους δυο να μιλήσει, πιστεύω θα μιλήσει. Δε θα σου πω κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Κούγια. Θα τον πάρω τηλέφωνο. Θα τον πάρει ο δικηγόρος μου» είπε η Βαρβάρα Κίρκη.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cti5zdk7gazl)
Οι δηλώσεις Κούγια «Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη. Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση. Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ό,τι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί».
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας