Στέλιος Παρλιάρος: «Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ»

Στέλιος Παρλιάρος: «Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ»

«Αγάπησα την τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ, όπως μπορώ να τη χειριστώ εγώ και όχι να με χειριστεί αυτή» δήλωσε

stelios_parliaros
Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» όπου συζήτησε, μεταξύ άλλων, για τους στόχους του, για τα παιδικά του χρόνια και τη μητέρα του, αλλά και για την τηλεόραση.

Αρχικά, ο γνωστός σεφ ζαχαροπλαστικής μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε και αν έχει όρια και για το πως θα ήταν η ζωή του χωρίς δουλειά: «Όχι, η ζωή δεν έχει ταβάνι. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να κάνω πράγματα και να ανεβαίνω με τον δικό μου τρόπο. Αν πεις ποτέ ότι έχω φτάσει στο ταβάνι που να παώ, να πεις υπάρχει και το σύμπαν. Καλύτερα να πας σπίτι σου. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Θα γίνω ένας συνταξιούχος ο οποίος θα πάθει ψυχολογικά, δεν θα είμαι από αυτούς που θα παίζουν τάβλι. Πόσο βόλτα να παώ και πόσο καφέ να πιω; Οπότε θα με πιάσει λίγο τρέλα, είναι μικρόβιο (η δουλειά). Βέβαια αυτό με κάνει να νιώθω νέος».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgkjyton681)

Κλείσιμο
Σχετικά με τα παιδικά του χρόνια και τη μητέρα του, ο Στέλιος Παρλιάρος σχολίασε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και πολύ ήρεμος και καλός άνθρωπος. Μαγείρευε όλη μέρα σαν Πολίτισσα, έφτιαχνε πολλά γλυκά, αλλά δεν έτρωγε γλυκά δεν ήταν γλυκατζού. Μαγευόμουν να μπαίνω στην κουζίνα και να την παρακολουθώ, ειδικά όταν έφτιαχνε γλυκά και το αγαπημένο γλυκό που μου έκανε ήταν το γαλακτομπούρεκο και γι' αυτό και το αγαπώ μέχρι σήμερα».

Στη συνέχεια, ο σεφ ζαχαροπλαστικής μίλησε για τη σχέση του με την τηλεόραση, πώς τη βίωσε στο παρελθόν και αν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Αγάπησα την τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ. Όπως μπορώ να τη χειριστώ εγώ και όχι να με χειριστεί αυτή. Και γι' αυτό νομίζω τα πηγά καλά και με τον κόσμο και με τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή, εδώ και δύο χρόνια σταμάτησα την τηλεόραση, γιατί δεν με ικανοποιούσε όπως την ήθελα εγώ, άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ, εξαιτίας του ότι ήθελαν να στηριχθούν από τον χορηγό. Αυτό έκανε και σε εμένα κακό και στον τηλεθεατή κακό. Δεν έχω αποκλείσει την τηλεόραση. Αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση που να με αντιπροσωπεύει, θα το κάνω. Αποφεύγω να με βλέπω στην τηλεόραση γιατί αισθάνομαι άσχημα, δεν το έχω συνηθίσει, ιδίως στις αρχές. Πολλοί λένε ότι μόνο που ακούνε τη φωνή μου, την ακούνε χαλαρωτική. Εγώ μόνο που ακούω τη φωνή μου θέλω να την κλείσω».


Ειδήσεις σήμερα

Το Λιμενικό διαψεύδει το BBC - «Το σκάφος διένυσε 30 ναυτικά μίλια από τον εντοπισμό μέχρι τη βύθισή του ανοιχτά της Πύλου»

Liberation: Νέα αύξηση μισθού θέλει η Φον ντερ Λάιεν σαν πρόεδρος της Κομισιόν - Δεν της φτάνουν... τα €31.250 το μήνα

«Ο γενετικός έλεγχος στη Τζωρτζίνα δεν έδειξε κάτι, ο λύκος δεν είναι κληρονομικός», κατέθεσε μάρτυρας στη δίκη Πισπιρίγκου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης