Δέσποινα Βανδή: «Και έρωτα και αγάπη βιώνω με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Δέσποινα Βανδή: «Και έρωτα και αγάπη βιώνω με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

«Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί, είναι αυτοί που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά κάθε κίνηση και εμφάνιση των δημοσίων προσώπων» δήλωσε η τραγουδίστρια

despoina_vandi
Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τα δυο της παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, τον νέο της έρωτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά διαστήματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αναλυτικότερα, στο περιοδικό InStyle, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως για εκείνη σημασία έχουν οι επιθυμίες των παιδιών της προ πάντων και όχι το τι θέλει εκείνη γι' αυτά, υποστήριξε πως για εκείνην ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι χωριστά πράγματα καθώς τα βιώνει συγχρόνως, και διευκρίνισε τέλος πως έχει μάθει πια να μην ασχολείται με κακόβουλα σχόλια.
0036_DESPINA_VANDI_2042023__1__2

Σε ερώτηση για το πως προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Καταρχάς, είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά μου και για την πολύ δεμένη σχέση που έχουμε μεταξύ μας. Έχω αφιερώσει πολλές “εργατοώρες” στο μεγάλωμα τους. Κάτι που δεν έχω μετανιώσει στιγμή, καθώς τώρα βλέπω δύο παιδιά που πατάνε γερά στα πόδια τους. Γνωρίζουν από μωρά πως η δημοφιλία είναι ένα μέρος της ζωής μας, όπως γνωρίζουν την αλήθεια που υπάρχει πέρα από αυτήν. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουν».

«Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ, αλλά τι θέλει η Μελίνα και ο Γιώργος, τι ονειρεύονται και πώς θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους. Όταν η κόρη μου έφυγε για το Λονδίνο, της είπα, "Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου. Αυτό που αγαπάς, αυτό να ακολουθήσεις"», ανέφερε σε σχέση με τα όνειρα των παιδιών της.

Κλείσιμο
«Τα παιδιά μου είναι ελεύθερα να επιλέξουν και να ασχοληθούν με ότι αυτά επιθυμούν. Θεωρώ ότι κανένα παιδί σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορεί επί της ουσίας να γνωρίζει 100% τι είναι αυτό με το οποίο θα ήθελε να ασχοληθεί σε όλη του τη ζωή. Και εγώ, από την νομική και την πληροφορική, έγινε τραγουδίστρια», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

«Δεν θα τον χαρακτήριζα αναζωογονητικό, όπως το θέτεις, καθόλου. Την αλήθεια μου απλώς μοιράζομαι. Γιατί θα έπρεπε να τα διαχωρίσω αναγκαστικά; Και έρωτα και αγάπη βιώνω», δήλωσε αναφορικά με τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
5918_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_2222023__1_

«Και εγώ θα σου απαντούσα: Τι μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, από τη στιγμή που δε βλάπτει τη δική μας; Τι σχέση έχει η ηλικία, τι σχέση έχει η σεξουαλική ταυτότητα, τι σημασία έχει αν παντρεύτηκε η όχι, αν έχει κάνει παιδί ή όχι; Αυτό που θα έπρεπε να μας αφορά είναι το πώς εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καταρχάς για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση για τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας και για το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε. Να μεγαλώνουμε με αξίες, μεγαλοψυχία και καλοσύνη. Η προσωπική μας χαρά θα έπρεπε να μας απασχολεί και, πάνω απ’ όλα, να ικανοποιούμε τις προσωπικές μας προσδοκίες και όχι τις προσδοκίες των άλλων», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος σε σχέση με την κακεντρέχεια που υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα, η Δέσποινα Βανδή δήλωσε: «Οι haters στο διαδίκτυο είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Είναι αυτοί που σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά κάθε κίνηση και εμφάνιση των δημοσίων προσώπων. Ως γυναίκα, τι απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους, που σχολιάζουν και κατακρίνουν όποιον φροντίζει την εικόνα του με οποιονδήποτε τρόπο; Προσωπικά, δεν απαντώ σε κανένα σχόλιο, άσε που πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι, είτε λέγεται διαδίκτυο, είτε τηλεόραση, είτε σκηνή, είναι επόμενο – και το έχω συνηθίσει – ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα σχολιάζουν και αρνητικά. Δεν ασχολούμαι».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Η Αναστάζια σε σουβλατζίδικο λίγο πριν συναντηθεί με τον Μπαγκλαντεσιανό - Δείτε βίντεο

Trafficking στην Ομόνοια: Τα διαμερίσματα - φυλακές και η αδίστακτη Ουζμπέκα μαστροπός - Πώς δρούσε το κύκλωμα

Ζαμπίδης - Ντάσιου: Ο γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους - Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης