Τζον Μέλενκαμπ: Θυμάται τη σχέση του με τη Μεγκ Ράιαν - «Τη λάτρεψα, αλλά με μισεί μέχρι θανάτου»

Τζον Μέλενκαμπ: Θυμάται τη σχέση του με τη Μεγκ Ράιαν - «Τη λάτρεψα, αλλά με μισεί μέχρι θανάτου»

Ο 71χρονος σήμερα τραγουδιστής παραδέχτηκε πως δεν ήταν ο «καλύτερος σύντροφος» για την ηθοποιό την περίοδο που ήταν μαζί

tzon-melenkamp
Ο Τζον Μέλενκαμπ θυμήθηκε τη σχέση του στο παρελθόν, με τη Μεγκ Ράιαν και έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες για αυτή.

Μιλώντας στο «Esquire», ο 71χρονος σήμερα τραγουδιστής παραδέχτηκε πως δεν ήταν ο «καλύτερος σύντροφος» για την ηθοποιό την περίοδο που ήταν μαζί.

«Λατρεύω τη Μεγκ Ράιαν. Υπήρχε κάτι μεταξύ μας για 10 χρόνια. Δεν με αγαπάει και τόσο πολύ. Είναι όμως, ένα υπέροχο κορίτσι», ανέφερε αρχικά.

Όπως εξήγησε, οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν, την περίοδο που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του θεάματος. «Ήταν η περίοδος που αποφασίσαμε να κάνουμε πράγματα μόνοι μας αντί να βάζουμε τους άλλους να τα κάνουν για εμάς. Ήμασταν τόσο χαμένοι. Δεν ξέραμε να κάνουμε τίποτα», περιγράφει.

Κλείσιμο


«Δεν έχω κάνει ποτέ check out από ξενοδοχείο μόνος μο. Εκείνη και εγώ πήγαμε σε ένα παντοπωλείο και ήθελαν την πιστωτική μας κάρτα και κοιταχτήκαμε και είπαμε "εδώ είναι" και τότε μας είπαν "όχι, πρέπει να τη βάλετε σε αυτό το πράγμα" και μας έδειξαν το μηχάνημα. Και είπαμε "τι θα γίνει αν το κάνουμε αυτό;". Γελάσαμε με το πόσο ανόητοι είμαστε, τόσο πολύ που κλάψαμε», συμπλήρωσε.

Ο Μέλενκαμπ και η Ράιαν άρχισαν να βγαίνουν το 2011, για τρία χρόνια. Μετά τον χωρισμό του το 2014, το ζευγάρι ξαναβρέθηκε μαζί το 2017 και μάλιστα, αρραβωνιάστηκε. Τελικά, αποφάσισαν να τραβήξουν οριστικά χωριστούς δρόμους το 2019.

«Ω, οι γυναίκες με μισούν. Λάτρεψα τη Μεγκ Ράιαν. Αλλά με μισεί μέχρι θανάτου. Νομίζω φταίει που είμαι ακόμα παιδί. Παθαίνω κρίσεις, γκρινιάζω, παραπονιέμαι, είμαι κυκλοθυμικός. Κάθε κακό που μπορεί να έχει ένας τύπος, το έχω», λέει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται τριήμερο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Έτσι δρούσε το κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη που εξαπατούσε εταιρείες με όφελος 2,5 εκατ. ευρώ

Από 20 έως 40 ετών οι 9 Αιγύπτιοι διακινητές - Βαρύτατες οι κατηγορίες για το ναυάγιο στην Πύλο

----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης