Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Θα είχα σκοτωθεί αν δεν φορούσα ζώνη»

Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Θα είχα σκοτωθεί αν δεν φορούσα ζώνη»

«Θυμάμαι ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από το αυτοκίνητο» περιγράφει η γνωστή μετεωρολόγος

hristina-souzi_2
H Xριστίνα Σούζη επέστρεψε στο σπίτι της, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισο Αμαρουσίου.

Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην κατάσταση της υγείας της σήμερα.

«Το σοκ ήταν μεγάλο. Προσπαθώ κι εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν, γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctbb1pj3e86h)

Στη συνέχεια, περιέγραψε κάποιες από τις στιγμές που θυμάται κατά το ατύχημα, αλλά και τον απεγκλωβισμό της. «Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε. Δεν θυμάμαι πώς έγινε. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από το αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι κι είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Θα είχα σκοτωθεί αν δεν τη φόραγα», τονίζει.

«Το σοκ το μεγάλο αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλο άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από τη μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μη συμβεί σε κανέναν αυτό», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε τι θα συμβεί με την επιστροφή της στην τηλεόραση. «Δεν μπορώ να βγω ακόμα, γιατί πρέπει πρώτα να βγάλω τα ράμματα, τα οποία θα τα βγάλω την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα και μετά από αυτό όμως, θα πρέπει να φοράει μακιγιάζ, γιατί τα σημάδια φαίνονται. Οδήγησα ήδη, γιατί μου έδωσαν ένα αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω. Έχω ανάψει και τη λαμπάδα μου κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τον Σεπτέμβριο, θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τετράδης στον Δανίκα: Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη

Όπλα, αλεξίσφαιρα και αναβολικά βρήκαν στους 7 του κυκλώματος εκβιαστών - Πώς δρούσαν


Στο τραπέζι επέκταση του Market Pass και μετά τον Ιούλιο


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης