Cash or Trash: Ένας οδηγός ταξί φέρνει ένα σπάνιο κειμήλιο του επαγγέλματος

Cash or Trash: Ένας οδηγός ταξί φέρνει ένα σπάνιο κειμήλιο του επαγγέλματος

Ο Ιωσήφ από το Μαρούσι φαίνεται να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τη Δέσποινα Μοιραράκη - Δείτε το τρέιλερ 

cashortrash3873
Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου, στο Cash or Trash τέσσερα διαφορετικά και με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία αντικείμενα θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της Κυριακής 11/6:
Cash or Trash | trailer 45ου & 46ου επεισοδίου - Σάββατο 10/6 - Κυριακή 11/6/2023

Έναν οδηγό ταξί υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης, με ένα αντικείμενο που για εκείνον θεωρείται ιδιαίτερο και σπάνιο κειμήλιο του επαγγέλματος. Ο Ιωσήφ από το Μαρούσι θυμίζει περισσότερο μοναχό παρά οδηγό ταξί με την ηρεμία που εκπέμπει, στοιχείο που φαίνεται να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια του Cash Or Trash. Αν και το αντικείμενο του Ιωσήφ κατατάσσεται σε σύγχρονη, σχετικά, περίοδο, η συγκεκριμένη έκδοση στα ελληνικά αλλά και η λειτουργική του κατάσταση ενθουσιάζουν τον Θάνο Λούδο. Με την τεχνολογική εξέλιξη, το αντικείμενο του πωλητή από το Μαρούσι κερδίζει έδαφος στις λεπτομέρειες της εκτίμησης αλλά και αρκετούς πόντους στην τιμή εκτίμησής του. Ο Ιωσήφ, γνωρίζοντας πλέον αρκετά για το αντικείμενο από τις πληροφορίες του Θάνου Λούδου, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών, με τη σιγουριά μιας δυνατής δημοπρασίας, έχοντας κύριο στόχο του να υπερβεί την τιμή εκτίμησης. Με ένα αντικείμενο, που ήρθε στα χέρια του ως δώρο από τον παλιό στον νεότερο, ο Ιωσήφ κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Έρμα Στυλιανίδη μένει έκπληκτη με την αποκάλυψη του αντικειμένου, αφού δεν έχει συναντήσει πότε όμοιό του. Ο Θάνος Μαρίνης αγαπά τα αντικείμενα, που μετατρέπονται σε φωτιστικά ενώ η Άντα Πανά ξεπερνά το εμπορικό ενδιαφέρον και δεν διστάζει να το διεκδικήσει για να το προσθέσει στην προσωπική της συλλογή. Οι προσφορές ξεκινάνε και η… ταρίφα γράφει.

Τον Σπύρο υποδέχεται στο δωμάτιο εκτίμησης η Δέσποινα Μοιραράκη με ένα αντικείμενο που στην εποχή του κρατούσε συντροφιά με τον ήχο του, σε όποιον είχε την πολυτέλεια να το διαθέτει στο σπίτι του. Θαυμαστής της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Σπύρος, έρχεται για να τη γνωρίσει από κοντά και να τη «μαγέψει» με το ιδιαίτερο αντικείμενό του. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου βρίσκει σύμφωνο τον πωλητή σε αρκετά σημεία. Με πλήρη αντίληψη της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το αντικείμενό του αλλά και απόλυτη εμπιστοσύνη στον ειδικό της εκτίμησης, ο Σπύρος κατευθύνεται στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κερδίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Ο Δημήτρης Δεμερτζής είναι ο ιδανικός αγοραστής του αντικειμένου, καθώς διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις για να το επισκευάσει. Η Ελομίδα Βισβίκη τάσσεται υπέρ του Δημήτρη Δεμερτζή σε ό,τι αφορά τη συντήρηση και τη διατήρηση ενός τόσο παλαιού και σπάνιου αντικειμένου και αντιτίθεται στην ανατρεπτική διάθεση της Ιόλης Χιωτίνη, που θέλει να το αποκτήσει και να το αλλάξει. Θα καταφέρει ο Σπύρος να γεφυρώσει, με τις πληροφορίες που δίνει στους αγοραστές, την απόσταση προσφορών και ποσού που ελπίζει να ακούσει;

Η Αθηνά φτάνει «καλπάζοντας» στο Cash Or Trash με ένα ιδιαίτερο σετ αντικειμένων. Η Δέσποινα Μοιραράκη αναλαμβάνει τις απαραίτητες συστάσεις ενώ ο Θάνος Λούδος περνά άμεσα στην εκτίμηση του σετ της Αθηνάς. Το τοπίο ξεκαθαρίζει απότομα για την Αθηνά, καθώς το σετ της ανήκει στην κατηγορία των διακοσμητικών αλλά όχι χειροποίητων της κατηγορίας. Με την τιμή εκτίμησης να προσγειώνει τις απαιτήσεις της Αθηνάς, δικαιολογημένα όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε. Αν και η Αθηνά φεύγει αρκετά αγχωμένη μετά την εκτίμηση του Θάνου Λούδου, η περιέργειά της για την εξέλιξη της δημοπρασίας είναι πολύ μεγαλύτερη. Το διακοσμητικό σετ της Αθηνάς το βρίσκουν αρκετά καλαίσθητο οι αγοραστές και κυρίως ο Γεώργιος Καράμπελλας, που συλλέγει αντικείμενα από εξωτικούς προορισμούς. Ο Δημήτρης Δεμερτζής, έχοντας αποκτήσει ένα παρόμοιο αντικείμενο στον πρώτο κύκλο του Cash Or Trash, δηλώνει ξεκάθαρα από την αρχή το ενδιαφέρον του στους υπόλοιπους αγοραστές. Άραγε ποιος από τους αγοραστές θα καταφέρει να διώξει το άγχος της Αθηνάς και να ικανοποιήσει την περιέργειά της για την κατάληξη της δημοπρασίας, κάνοντας την πιο δελεαστική προσφορά;

Τη νεαρή Ιωάννα υποδέχεται στο δωμάτιο εκτίμησης η Δέσποινα Μοιραράκη παρέα με το αντικείμενό της, που όποιος το κοιτά σίγουρα τον ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά. Το αντικείμενο της Ιωάννας έρχεται να τιμήσει τη μεγάλη, ως τώρα, παράδοση του Cash Or Trash σε αντικείμενα του είδους, μέσα από τη σπανιότητα αλλά και την πολύ καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Ο Θάνος Λούδος, κάνοντας πρωτοφανή, για τα δεδομένα του, προσπάθεια να εστιάσει μόνο στο αντικείμενο, δίνει πληροφορίες για εκείνο στην όμορφη πωλήτρια, αφού η ίδια δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα πέρα από τα προφανή. Αν και η τιμή εκτίμησης δεν ήταν αυτή που περίμενε η Ιωάννα, η διαδικασία της εκτίμησης την άφησε αρκετά ικανοποιημένη εμπειρικά. Με περιέργεια αλλά και αισιοδοξία να βρει απήχηση η θεματολογία του αντικειμένου της, η γλυκιά πωλήτρια περνά στο δωμάτιο των αγοραστών. Ανάμεσα στους αγοραστές βρίσκεται κάποιος που γοητεύεται με την πρώτη ματιά από το αντικείμενο της Ιωάννας. Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει άραγε το πάθος και η διάθεση που εμπνέει το αντικείμενο, που έχουν μπροστά τους οι αγοραστές του Cash Or Trash, ώστε να καταφέρουν να κλείσουν μια καλή συμφωνία με τη δυναμική Ιωάννα;

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions



Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντοπούλου για τις αποχωρήσεις από την «Πλεύση Ελευθερίας»: H επίθεση στον σύντροφό μου είναι προσωπική

Αποστομωτική απάντηση σουβλατζίδικου στις Αχαρνές σε πελάτισσα που ζήτησε να μην της στείλουν «μελαμψό» διανομέα

Ο ξενοδόχος, η χειροβομβίδα, η μίζα: Ο «βίος και πολιτεία» του πρώην ιδιοκτήτη του Kandia’s Castle στο Ναύπλιο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης