Μιχάλης Ζαμπίδης-Μαρία Ντάσιου: Η αναγγελία του γάμου τους - Δείτε φωτογραφία

Μιχάλης Ζαμπίδης-Μαρία Ντάσιου: Η αναγγελία του γάμου τους - Δείτε φωτογραφία

Την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και τα δίδυμα παιδιά τους

gamos__zabidis93_2
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Νάτσιου θα ανέβουν σε λίγες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας, για να παντρευτούν, αλλά και να βαφτίσουν τα δίδυμα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου τους, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Espresso, ο γάμος και η βάφτιση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Τα μυστήρια θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Στην αναγγελία του γάμου τους, γράφει:

«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και τηυς Ζofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα».

Δείτε φωτογραφία
zampodios8938
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο αθλητής είπε: «Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / NIKOS ZOTOS



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης