Μιχάλης Ζαμπίδης-Μαρία Ντάσιου: Η αναγγελία του γάμου τους - Δείτε φωτογραφία
Την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και τα δίδυμα παιδιά τους
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Νάτσιου θα ανέβουν σε λίγες μέρες τα σκαλιά της εκκλησίας, για να παντρευτούν, αλλά και να βαφτίσουν τα δίδυμα παιδιά τους.
Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου τους, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Espresso, ο γάμος και η βάφτιση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου.
Τα μυστήρια θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.
Στην αναγγελία του γάμου τους, γράφει:
«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και τηυς Ζofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα».
Δείτε φωτογραφία
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο αθλητής είπε: «Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία. Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας». Φωτογραφία: NDPPHOTO / NIKOS ZOTOS
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.