Μιχάλης Ζαμπίδης: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, το βίωσα σαν αγώνα»
«Χαίρομαι που ήμουν εκεί, έκοψα εγώ και τους δύο ομφάλιους λώρους» είπε μεταξύ άλλων
Για τη σύντροφό του και τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του μίλησε οΜιχάλης Ζαμπίδης.
Ο Iron Mike, όπως είναι γνωστός, μίλησε στο «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι οι κόρες του κάποια στιγμή την πορεία του στον αθλητισμό.
«Αν οι κόρες μου έρχονταν και μου έλεγαν πως θέλουν να γίνουν αθλήτριες του κικ μπόξινγκ, με μεγάλη χαρά. Δεν θα ήθελα βέβαια, να τις δω να χτυπιούνται, αλλά ό,τι τις κάνει ευτυχισμένες», ανέφερε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn8pwtsvjsgp)
Όσο για τη σύντροφό του, Μαρία και τη γέννα της, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Η Μαρία γέννησε τα δίδυμα και μετά από μια εβδομάδα περίπου, επανήλθε στα κιλά της. Ήμουν μέσα στον τοκετό, το βίωσα σαν αγώνα. Χαίρομαι που ήμουν εκεί. Έκοψα εγώ και τους δύο ομφάλιους λώρους».
Στη συνέχεια, ο αθλητής μίλησε με εμφανή συγκίνηση για τον νέο του ρόλο ως πατέρας. «Μου χαμογελάνε συνέχεια. Μου αρέσει όταν τις ξυπνάω να φάνε και περιμένω να δω την πρώτη τους αντίδραση, όταν δουν ότι θα φάνε. Μου χαμογελάνε και λιώνω», είπε κλείνοντας.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας