Μπρους Γουίλις - Η κόρη του για την κατάσταση της υγείας του: «Ξέρω ότι έρχονται δοκιμασίες, αυτή είναι η αρχή της θλίψης»

Μπρους Γουίλις - Η κόρη του για την κατάσταση της υγείας του: «Ξέρω ότι έρχονται δοκιμασίες, αυτή είναι η αρχή της θλίψης»

Η Ταλούλα Γουίλις μοιράστηκε τις σκέψεις της για τη διάγνωση του πατέρα της με άνοια 

taloula-gouilis
Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα μοιράστηκε τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε στο παρελθόν, όταν ο πρώην αρραβωνιαστικός της την άφησε, μόλις τρεις μήνες αφού ο πατέρας της διαγνώστηκε με άνοια.

Η Ταλούλα Γουίλις εξήγησε στη «Vogue» πως ο φίλος της την άφησε τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά τη διάγνωση του ηθοποιού κι ενώ η ίδια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Αγωνιζόμουν με διάφορα θέματα ψυχικής υγείας εκείνη την εποχή», είπε χαρακτηριστικά κι εξήγησε πως είχε σωματική δυσμορφία, οριακή διαταραχή προσωπικότητας, ΔΕΠΥ και νευρική ανορεξία.



«Η οικογένειά μου παρενέβη και με έστειλε σε μια εσωτερική κλινική στο Τέξας, όπου ακολούθησα μια ποικιλία θεραπειών», εξήγησε, αφού ευχαρίστησε τους δικούς της και δημόσια.

Στη συνέχεια, μίλησε για την υγεία του πατέρα της. Όπως είπε, αυτό που την έκανε να καταλάβει ότι κάτι του συμβαίνει ήταν η «έλλειψη ανταπόκρισης» απέναντι στα παιδιά του. «Το έπαιρνα προσωπικά. Είχε δύο μωρά με τη νέα του γυναίκα, την Έμμα και νόμιζα ότι απλά είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα», αναφέρει.

Κλείσιμο


Ωστόσο, αργότερα κατάλαβε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και συνειδητοποίησε πως η σχέση τους δεν είχε καμία ρωγμή. Κλείνοντας, δήλωσε για την κατάσταση του πατέρα της: «Ξέρω ότι έρχονται δοκιμασίες, ότι αυτή είναι η αρχή της θλίψης».


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ με τη δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: «Δεν είχε διαφορές με κανέναν, δεν ξέρουμε ποιος την σκότωσε», λέει ο ανιψιός της

Το τουρκικό προξενείο «ελέγχει» δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει η ΝΔ

Τι αλλάζει σε οικονομία και εξωτερική πολιτική ο Ερντογάν - Η σύνθεση του υπουργικού της Τουρκίας

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης