Λάκης Γαβαλάς για «Shopping Star»: Έκανα δοκιμαστικό για τη θέση της Βίκυς Καγιά

Λάκης Γαβαλάς για «Shopping Star»: Έκανα δοκιμαστικό για τη θέση της Βίκυς Καγιά

«Όταν η βασίλισσα αφήνει τον θρόνο της, πρέπει ο επόμενος να είναι του αντίστοιχου βεληνεκούς» σχολίασε ο σχεδιαστής

lakis-gavalas__4_
Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια κι αποκάλυψε πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star.

Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι ανέφερε αρχικά: «Το κανάλι μου είπε ότι πολύς κόσμος τους έστελνε μηνύματα για να δουν εμένα στο Shopping Star, αφού θα φύγει η Βίκυ Καγιά».

«Θεωρώ ότι για αυτόν τον λόγο, με κάλεσαν. Έκανα το δοκιμαστικό, περάσαμε πολύ ωραία, έχω πολύ καιρό να γελάσω μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες και να δώσω και τη δική μου συμβουλή σε κάποια άτομα αυτού του στυλ. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο δοκιμαστικό», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct2uzv1ceme9)

Αναφορικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Shopping Star, σχολίασε: «Όταν η βασίλισσα αφήνει τον θρόνο της, θα πρέπει ο επόμενος που θα αναλάβει, να είναι του αντίστοιχου βεληνεκούς. Θεωρώ ότι δεν έχω να φοβηθώ κάτι, γιατί αν κάτι κάτι αντίστοιχο, θα κάνω απλά τη δουλειά μου. Η Βίκυ το έκανε καλά, είτε γιατί ήταν η φήμη της, είτε γιατί ήταν χαριτωμένη. Εγώ θα το κάνω επιστημονικά».

Όσο για το «My Style Rocks», ανέφερε πως «αηδίασε με το concept». «Η αρχική ιδέα του ριάλιτι ήταν να πούμε σε μια κοπέλα, μια γυναίκα ή ένα αγόρι, να βελτιώνει τον χαρακτήρα του βάσει του ντυσίματός του. Όχι να αλλοιώνεται και να κάνει έναν χαρακτήρα που να στενοχωριέται. Δεν καταλαβαίνω τα κορίτσια που κλαίνε όλη την ώρα, πώς μπορούν να ηρεμήσουν μετά, χωρίς τη βοήθεια ενός ηρεμιστικού για να είναι ξανά όμορφες την επόμενη. Είναι στυγνά και στεγνά ριάλιτι», σχολίασε.

«Μια παραγωγή θεωρεί ότι έτσι πρέπει να είναι ένα concept μόδας; Είχε μια χαριτωμένη κοπέλα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γελούσε ψεύτικα, δεν είδα να γελάει αληθινά. Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αμήχανος πολλές φορές και ο Στέλιος Κουδουνάρης μπλόκαρε λόγω των άλλων δύο. Έχανε κι ο Στέλιος», πρόσθεσε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Mε νόμο το Τέξας απαγορεύει τις θεραπείες φυλομετάβασης στους ανήλικους


Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Ερντογάν στην Τουρκία


O Ντέμης Νικολαΐδης απαντά πρώτη φορά για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης