O Χούλιο Ιγκλέσιας είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θυμάται πλέον τα τραγούδια του

O Χούλιο Ιγκλέσιας είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και δεν θυμάται πλέον τα τραγούδια του

Η πορεία της υγείας του διάσημου τραγουδιστή εγείρει ανησυχίες

julio_iglesias_5453
Οι θαυμαστές του διάσημου Ισπανού τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας, ανησυχούν όλο και περισσότερο, καθώς κυκλοφορούν δημοσιεύματα για επιδείνωση της υγείας του.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής «A la tarde» στο America TV στην Αργεντινή, οι παρουσιαστές συζήτησαν για την υγεία του τραγουδιστή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένας παλιός τραυματισμός σε τροχαίο το 1962, του προκαλεί σημαντικούς πόνους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι ο τραυματισμός αυτός, έχει επιδράσει αρνητικά και στην ψυχική του υγεία.
AP19094131631129

Η δημοσιογράφος Cora Debarbieri, καλεσμένη στην εκπομπή, αποκάλυψε ότι ο Ιγκλέσιας είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε νεαρή ηλικία, το οποίο απαιτούσε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη. Το περιστατικό αυτό τον ταλαιπώρησε με χρόνιους πόνους και διάφορες δυσκολίες σε όλη του τη ζωή.

Ο Matías Vázquez, ένας άλλος παρουσιαστής της εκπομπής, ανέλυσε περαιτέρω την κατάσταση του τραγουδιστή, δηλώνοντας ότι ότι δυσκολεύεται όχι μόνο να κινηθεί, αλλά να ξεχνάει και πράγματα. «Δυστυχώς, ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει φτάσει σε σημείο που δεν θυμάται πλέον τα δικά του τραγούδια» τόνισε.

Κλείσιμο
Επιπλέον, ο Vázquez είπε ότι ο 79χρονος τραγουδιστής που πούλησε περισσότερους από 300 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως σε 14 γλώσσες και κυκλοφόρησε 80 άλμπουμς, έχει απομονωθεί, διακόπτοντας την άμεση επαφή με αρκετούς από τους φίλους του.

Η Debarbieri εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση, λέγοντας ότι οι άνθρωποι που κάποτε ήταν κοντά στον Χούλιο Ιγκλέσιας, τώρα δυσκολεύονται να τον βρουν, καθώς συχνά δεν απαντά στις κλήσεις τους. Αυτό επιτείνει περαιτέρω τις ανησυχίες γύρω από την υγεία του.
AP20161713918084

O τραγουδιστής Ραμόν Αρκούσα διαψεύδει όλες τις πληροφορίες για τον φίλο του
Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας La Vanguardia, ο Ισπανός καλλιτέχνης Ραμόν Αρκούσα που είναι στενός φίλος του Χούλιο Ιγκλέσιας διαψεύδει τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «A la tarde», δηλώνοντας: «Μα τι ανοησία είναι αυτή; Του μιλάω συχνά και αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι διαυγής όπως πάντα».

Την ίδια στιγμή, ο Χουάν Αλμπέρτο Ματέικο, γνωστός παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων και επίσης φίλος του Ιγκλέσιας, έγραψε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία διέγραψε μετά από λίγη ώρα: «Τι συμβαίνει Χούλιο; γιατί τόση σιωπή; Γι' αυτό τόσες εικασίες, ο Χόρχε Ριάλ είπε ότι η Πούμα Ροντρίγκες, φεύγοντας από το σπίτι σου, επιβεβαίωσε ότι σε είδε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Φίλε, σου προτείνω να βγεις έξω και να δείξεις το πρόσωπό σου, οι άνθρωποι με ρωτούν γνωρίζοντας για της φιλία μας και λέω ότι δεν ξέρω τίποτα, τι συμβαίνει Χουλίτο;».

Φωτογραφίες: AP Photo/Rebecca Blackwell


Ειδήσεις σήμερα:

Πατέρας για τέταρτη φορά θα γίνει ο 82χρονος Πατσίνο - Οχτώ μηνών έγκυος η 29χρονη φίλη του

Avenues: Το μεταμοντέρνο σχολείο που υπόσχεται τους leaders του 21ου αιώνα με 60.000 ευρώ δίδακτρα

Τσίπρας: Οι σκέψεις για παραίτηση μετά τη βαριά ήττα και οι «ανώριμοι» πολίτες
----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης