Τζέιν Φόντα για Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Είχε αποστροφή στα φιλιά και άλυτα ζητήματα με τις γυναίκες

Τζέιν Φόντα για Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Είχε αποστροφή στα φιλιά και άλυτα ζητήματα με τις γυναίκες

Η ηθοποιός μίλησε και για τον Μάικλ Ντάγκλας 

fonda-redford
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Φεστιβάλ των Καννών πριν μερικές ημέρες, η Τζέιν Φόντα, μίλησε για τις εμπειρίες της από τη συνεργασία της με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Η Φόντα εξομολογήθηκε ότι είχε ξετρελαθεί με τον Ρέντφορντ, αλλά ο 86χρονος σκηνοθέτης της ταινίας «Ordinary People», «δυστυχώς, διέθετε μια αποστροφή στα φιλιά και φαινόταν να τρέφει κάποια άλυτα ζητήματα με τις γυναίκες» όπως είπε.

Στη συνέχεια η 85χρονη πρόσθεσε: «Συχνά φαινόταν να έχει κακή διάθεση και συνήθιζα να πιστεύω ότι έφταιγα εγώ». Ωστόσο, τόνισε ότι ο Ρέντφορντ είναι ένας καλός άνθρωπος. Οι ταινίες στις οποίες συνεργάστηκαν ήταν οι «The Chase» (1966), «Barefoot in the Park» (1967), «The Electric Horseman» (1979) και «Our Souls at Night» (2017).

Αναφορικά με την τελευταία συνεργασία τους, στην ταινία του Netflix «Our Souls at Night», η Φόντα είπε: «Αυτό έγινε πριν από περίπου έξι χρόνια, όταν πρέπει να ήμουν περίπου 80 ετών ή κάτι τέτοιο. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα επιτέλους ότι είχα ωριμάσει. Όταν έφτανε στα γυρίσματα με τρεις ώρες καθυστέρηση, με ξινή διάθεση, κατάλαβα ότι δεν ήταν δικό μου λάθος. Όμως πάντα καταφέρναμε να περνάμε καλά μαζί».

jane-fons
Εκτός από τη συζήτηση για τον Ρέντφορντ, η κουβέντα πήγες και στις απόψεις της Φόντα για τους άλλους άντρες συμπρωταγωνιστές της. Η Φόντα υπέθεσε ότι ο συμπρωταγωνιστής της στο «The China Syndrome», Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος σήμερα είναι 78 ετών, «μάλλον δεν με έχει σε μεγάλη εκτίμηση». Όμως είπε καλά λόγια για τον Λι Μάρβιν, συνάδελφό της στο «Cat Ballou»: «Διέθετε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, αν και ήταν συχνά μεθυσμένος. Μείναμε στο ίδιο μοτέλ και σε ορισμένες περιπτώσεις, έπρεπε να τον βοηθήσουμε να ανέβει τις σκάλες».
Κλείσιμο
JANE-FONDA
Η Φόντα μοιράστηκε επίσης τις εμπειρίες της από τη συνεργασία της με τον Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, τον αναγνωρισμένο σκηνοθέτη, στην ταινία «Tout Va Bien» του 1972. Ενώ αναγνώρισε το ταλέντο του Γκοντάρ ως σκηνοθέτη, παραδέχτηκε: «Ως άντρας; Λυπάμαι, αλλά όχι».

Η ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τη συμμετοχή της στην ταινία του 1981 «On Golden Pond», με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, Χένρι Φόντα, στο πλευρό της θρυλικής ηθοποιού Κάθριν Χέπμπορν. Η Φόντα την περιέγραψε ως μία από τις πιο υπέροχες εμπειρίες της ζωής της και αποκάλυψε ότι συμμετείχε στην ταινία ως φόρο τιμής στον πατέρα της. Αλλά, η Χέπμπορν ήταν εκείνη που έγινε μέντοράς της κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Η ταινία γνώρισε σημαντική αναγνώριση, εξασφαλίζοντας τρία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για τον Χένρι Φόντα ως καλύτερο ηθοποιό, για την Χέπμπορν ως καλύτερη ηθοποιό και για τον Έρνεστ Τόμσον στο καλύτερο διασκευασμένο σενάριο. Παρόλο που η Τζέιν Φόντα έλαβε υποψηφιότητα για τον καλύτερο β' γυναικείο ρόλο, έχασε από τη Μορίν Στέιπλτον για τον ρόλο της στο «Reds».

henry-fonda




Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης