Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στο σπίτι του Βρετανού σταρ

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: Άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στο σπίτι του Βρετανού σταρ

Την ώρα της εισβολής, ο ίδιος ο ηθοποιός, η γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι - Κάλεσαν την αστυνομία

kaperbats12149
Στο παρά πέντε γλίτωσε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η οικογένειά του, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι τους στο Λονδίνο, κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο εισβολέας πήγε στο σπίτι του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο βόρειο Λονδίνο και κλώτσησε την μπροστινή πόρτα, ενώ κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Κατά το δημοσίευμα, ο εισβολέας άρχισε να φωνάζει: «Ξέρω ότι μετακομίσατε εδώ, ελπίζω να καεί». Την ώρα της διάρρηξης, ο Χολιγουντιανός σταρ, η σύζυγός του, Σόφι Χάντερ και τα τρία τους παιδιά, βρίσκονταν στο σπίτι και όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε, κάλεσαν την τοπική αστυνομία για να επέμβει.

Ο δράστης συνελήφθη, του επιβλήθηκε πρόστιμο και περιοριστικά μέτρα για τρία χρόνια.

Οι πληροφορίες του BBC αναφορικά με την ταυτότητα του άνδρα, κάνουν λόγο για έναν πρώην σεφ ονόματι, Τζακ Μπισέλ.

Όσο η αστυνομία έφτανε εκεί, ο Μπισέλ είχε ήδη πάρει ένα από τα φυτά της οικογένειας, το οποίο και πέταξε με δύναμη στον τοίχο, σπάζοντάς τον. Κατάφερε ακόμη να καταστρέψει την ενδοεπικοινωνία για να την ξεριζώσει τελικά από τον τοίχο, την ίδια ώρα που συνέχισε να απειλεί την οικογένεια.
kaperbats72920
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με τη σύζυγό του, Σόφι Χάντερ

Δεν έγινε πολύ ξεκάθαρο αν ο άνδρας κουράστηκε και έφυγε πριν φτάσει η αστυνομία, αλλά τελικά συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο, όταν οι αρχές επιβεβαίωσαν τα στοιχεία του, κάνοντας εξέταση DNA από ίχνη στην ενδοεπικοινωνία που κατέστρεψε.

Ο δικαστής κήρυξε τριετή περιοριστικά μέτρα από την οικογένεια του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Μια πηγή μίλησε στη Daily Mail για το περιστατικό, λέγοντας:

«Φυσικά όλη η οικογένεια ήταν απόλυτα τρομοκρατημένη και πίστευε ότι αυτός ο τύπος θα τους έκανε κακό. Ευτυχώς δεν έφτασε ποτέ τόσο μακριά. Ο Μπένεντικτ και η Σόφι έχουν περάσει πολλές άγρυπνες νύχτες από τότε ανησυχώντας ότι μπορεί να γίνουν ξανά στόχος. Το γεγονός ότι ήταν μια στοχευμένη εισβολή το κάνει πολύ πιο τρομακτικό».



Ειδήσεις σήμερα:

Κακούργημα το τηγάνισμα των ζωντανών ψαριών λένε φιλόζωοι για την ταβέρνα στην Κάρπαθο

Παρέμβαση Ντογιάκου για τις κυβερνοεπιθέσεις στην τράπεζα θεμάτων: «Να εντοπιστούν οι δράστες»

Η αλήθεια για τα γκάλοπ και το exit poll των εκλογών της 21ης Μαΐου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης