Το κόκκινο χαλί γέμισε, όπως ήταν αναμενόμενο, από διάσημους ηθοποιούς, Χολιγουντιανούς σταρ και μοντέλα από όλο τον κόσμο.
Ανάμεσα τους ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με στρας.
Η 25χρονη Κύπρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα φόρεμα με βαθύ V-λαιμό, με μπούστο γεμάτο κρύσταλλα, που αποτελούσε δημιουργία του σχεδιαστή Philipp Plein.
Το φόρεμα, το οποίο είχε ενσωματωμένα γάντια με παγιέτες, είχε επίσης δύο σχισμές μέχρι το ύψος του μηρού μπροστά για να αναδείξει τα πόδια της. Η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές γόβες με λουράκι από πετράδια.
Επίσης, τόνισε το μονόφρυδό της, επιλέγοντας ένα καφέ smokey eye, ενώ μάζεψε τα κόκκινα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά και τέλος ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα nude κραγιόν.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας