Αν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τον δεσμό τους, φαίνεται παρόλα αυτά ότι απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
Οι δυο τους δεν κρύβονται τόσο στα social media καθώς αναρτούν κοινές φωτογραφίες πάντα μαζί με την παρέα τους.
Αυτή τη φορά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν αποφάσισαν να κάνουν μια ανοιξιάτικη εξόρμηση σε κάποιο ελληνικό νησί. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα story στο Instagram, το οποίο ο φημολογούμενος σύντροφός της έκανε repost.
Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάσταση της σχέσης τους, οι αναρτήσεις αυτές σίγουρα βοηθούν να «φουντώνουν» οι φήμες για ένα νέο ειδύλλο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.