Στέλιος Καλαθάς: «Πολλές φορές μου είχαν ζητήσει από περιοδικά να "στήσουν" μια σχέση»

Στέλιος Καλαθάς: «Πολλές φορές μου είχαν ζητήσει από περιοδικά να "στήσουν" μια σχέση»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τον ίδιο και περιέγραψε την πρώτη του σκηνή στη «Λάμψη» με τον Νίκο Φώσκολο - Δείτε το βίντεο

kalathas98494
Ο Στέλιος Καλαθάς μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο αλλά και τα ψευδή δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην εκπομπή: «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο ηθοποιός είπε αρχικά για τα παιδικά του χρόνια:

«Όταν ήμουν μικρός έκανα λειτουργίες μες στο σπίτι, άναβα θυμιατά και έβαζα τα σεντόνια σαν άμφια. Έκανα κανονικές λειτουργίες, έβγαζα τον Επιτάφιο μέσα στο σπίτι την Μεγάλη Παρασκευή. Η υποκριτική ήρθε από τα 11 μου χρόνια αν και ποτέ δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός. Ήρθαν τα πράγματα λίγο από μόνα τους στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csq3ggvl2cj5)


Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε: «Σαφώς και ήταν κομβικό σημείο στην καριέρα μου η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο. Τότε ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή, ήμουν ένα κοτοπουλάκι που δεν ήξερε που του πάνε τα τέσσερα και βρίσκεται ένας τεράστιος σκηνοθέτης που μου εμπιστεύεται τις πρώτες σκηνές στη "Λάμψη"».

«Βεβαίως και θυμάμαι ακόμα την πρώτη μου σκηνή. Από την μία είχε τέτοια ταλαιπωρία, ένα τόσο δύσκολο γύρισμα στην παραλία του Σχοινιά με ελικόπτερα να πέφτουν, να με πνίγουν, να με σέρνουν πάνω στην άμμο, να με πλακώνουν πάνω στην άμμο, να τρέχουν τα αίματα…. Και αίματα αληθινά, πρέπει να πω, γιατί πίσω η πλάτη μου από το πήγαινε – έλα πάνω στην άμμο που με έσερναν είχε πραγματικά ματώσει. Την άλλη μέρα ξύπνησα και έπαθα μια πολύ ωραία ηλίαση, έπεσα κάτω λιπόθυμος και με έτρεχαν στα νοσοκομεία αλλά άξιζε τον κόσμο γιατί η Τέχνη θέλει θυσίες» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Στέλιος Καλαθάς για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνον. «Πολλές φορές μου είχαν ζητήσει από περιοδικά να στήσουνε μια σχέση. Όταν είχε γραφτεί ότι έχω σχέση με την Δήμητρα Λιάνη, εκεί γέλασα πάρα πολύ! Εκεί γελάς. Στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά μέχρι και τώρα τελευταία μου είχαν πάρει μια συνέντευξη από περιοδικό και έβαλαν έναν τίτλο ότι "από τότε που είμαι ανάπηρος". Είχα πει κάτι για τον πατέρα μου και το έβαλαν δίπλα στο δικό μου όνομα» είπε συγκεκριμένα, ο Στέλιος Καλαθάς.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Euroleague, Ολυμπιακός - Μονακό 76-62: Στον τελικό με επική ανατροπή ο Θρύλος

Ρέθυμνο: Ανθρωποκτονία «δείχνουν» τα στοιχεία για τον θάνατο του 46χρονου

Δημοσκόπηση Marc: Προβάδισμα 7,3 μονάδων για τη ΝΔ - Από 34% έως 38% η εκτίμηση ψήφου

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης