Μάιλι Σάιρους: Απάντησε στις θεωρίες ότι το τραγούδι «Flowers» είναι για τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Μάιλι Σάιρους: Απάντησε στις θεωρίες ότι το τραγούδι «Flowers» είναι για τον Λίαμ Χέμσγουορθ

«Πραγματικά το έγραψα με διαφορετικό τρόπο, η τελική εκδοχή, η οποία έγινε τεράστια διεθνής επιτυχία, είχε διαφορετικό νόημα» αποκάλυψε η τραγουδίστρια

miley_cyrus_-_liam_hemsworth
Η Μάιλι Σάιρους παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue», όπου ανάμεσα σε άλλα, εξήγησε το πραγματικό νόημα του άκρως επιτυχημένου τραγουδιού της, «Flowers».

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, οι φήμες ότι το έγραψε ως αποτέλεσμα του χωρισμού της με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθκυριαρχούσαν. Οι στίχοι του είναι μια έκκληση για τη γυναικεία ενδυνάμωση και ανεξαρτησία σε μια τέτοια κατάσταση.

Ωστόσο, η καλλιτέχνιδα παραδέχτηκε στο περιοδικό «Vogue» ότι η αρχική της πρόθεση όταν το συνέθετε ήταν διαφορετική.
Σε όλες τις εικασίες για το αν το τραγούδι τελικά ήταν γραμμένο για τον πρώην της, η Σάιρους απάντησε: «Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνω μάστερ στην τέχνη του να ξεγελάω το κοινό» και σήκωσε τους ώμους της συνεχίζοντας: «Θα πάρει φωτιά από μόνη της».

Η Σάιρους εξήγησε: «Πραγματικά το έγραψα με διαφορετικό τρόπο. Το ρεφρέν ήταν αρχικά "Μπορώ να μου αγοράσω λουλούδια, μπορώ να γράψω το όνομά μου στην άμμο, αλλά δεν μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από εσένα". Η τελική εκδοχή, η οποία έγινε τεράστια διεθνής επιτυχία, είχε διαφορετικό νόημα».
Miley Cyrus - Flowers (Official Video)

Οι οριστικοί στίχοι του «Flowers»
Υπό αυτή την έννοια, η τελική σύνθεση έχει ως εξής, με μια ουσιαστική αλλαγή στο τελευταίο μέρος: «Μπορώ να αγοράσω στον εαυτό μου λουλούδια, μπορώ να γράψω το όνομά μου στην άμμο, μπορώ να μου μιλάω για ώρες και να λέω πράγματα που δεν μπορείς να καταλάβεις, μπορώ να με πάω για χορό και να κρατάω το χέρι μου. Ναι, μπορώ να με αγαπώ καλύτερα από ό,τι εσύ».

Η Σάιρους διευκρίνισε στο περιοδικό «Vogue» ότι το προοριζόμενο μουσικό στυλ για το «Flowers» έτεινε προς τη «δεκαετία του '50». «Ήταν το πιο θλιβερό τραγούδι. Ναι, μπορώ να γίνω η ερωμένη του εαυτού μου, αλλά εσύ είσαι πολύ καλύτερος. Η τελική εκδοχή είναι λίγο σαν να προσποιείσαι μέχρι να τα καταφέρεις, κάτι που μου αρέσει πολύ», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Ο χωρισμός της Σάιρους και του Χέμσγουορθ

Κλείσιμο
Όσον αφορά τη σχέση της με τον διάσημο Αυστραλό ηθοποιό, η τραγουδίστρια ανοίχτηκε και ως προς αυτό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο περιοδικό. «Δεν θα έσβηνα την ιστορία μου ούτε θέλω να σβηστεί. Το να έχεις μια ενδιαφέρουσα ζωή σε κάνει να μπορείς να λες ενδιαφέρουσες ιστορίες», ανέφερε η Σάιρους.
shutterstock_1398700205_2

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι βλέπει τον εαυτό της ως συγγραφέα όταν πρόκειται να εξηγήσει τις εμπειρίες της.

Η Σάιρους έχει προβάλει ότι είναι ένα πολύ πιο ώριμο και έμπειρο άτομο από ό,τι στο παρελθόν: «Ξέρω ότι συνήθιζα να φέρομαι τρελά και να είμαι διασκεδαστική. Εσείς λέτε ότι ήμουν άγρια και εγώ λέω ότι ήμουν νέα».

Το τραγούδι «Flowers» έχει συγκεντρώσει 437 εκατομμύρια προβολές μόνο στο YouTube και 1 δις streams στο Spotify. Επίσης, το τραγούδι έφτασε στο νούμερο 1 του BillBoard chart.

Οι αναφορές στον Χέμσγουορθ στο τραγούδι
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ ήταν πιστός στην τραγουδίστρια και μάλιστα, δεν ήταν μόνο μία η φορά που έκανε «ατασθαλίες». Το τραγούδι περιλαμβάνει πολλά μηνύματα για εκείνον.

Μεταξύ αυτών, η εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους σε μία από τις σκηνές συζητήθηκε ιδιαίτερα κι αυτό λόγω του φορέματος που επέλεξε. Συγκεκριμένα, η σταρ φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα, το ίδιο ακριβώς που φορούσε η Τζένιφερ Λόρενς στην πρεμιέρα της ταινίας «Hunger Games» στο Λονδίνο το 2012, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Χέμσγουορθ.
shutterstock_1038513409

Ίσως αυτό να μη σήμαινε τίποτα, υπό άλλες συνθήκες, όμως όταν το βιντεοκλίπ αναφέρεται αποκλειστικά στις 14 γυναίκες, με τις οποίες είχε απατήσει ο ηθοποιός την τραγουδίστρια, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Πρόκειται για ένα «υπονοούμενο» ότι ανάμεσα στις γυναίκες, με τις οποίες «κεράτωσε» τη Σάιρους ο Χέμσγουορθ, ήταν και η Τζένιφερ Λόρενς.

Το τραγούδι της ξεκινά, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται στη ζωή τους πριν τον χωρισμό. «Ήμασταν καλοί, ήμασταν χρυσοί, ένα είδος ονείρου που δεν μπορεί να πουληθεί. Είχαμε δίκιο, μέχρι που δεν ήμασταν τίποτα. Φτιάξαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται», λένε οι πρώτοι στίχοι του κομματιού, με τη Σάιρους να αναφέρεται στην έπαυλή τους στο Μαλιμπού, που κάηκε το 2018, στην «πυρκαγιά του Woolsey».

Λίγο καιρό αφού το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και δεύτερη φορά και παντρεύτηκε. Εννέα μήνες μετά, χώρισαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «The Howard Stern Show», η Μάιλι Σάιρους δήλωσε πως δεν είναι σίγουρη αν θα παντρευόντουσαν, εάν δεν είχε μεσολαβήσει η πυρκαγιά για να τους φέρει κοντά. Όπως αναφέρει και στο τραγούδι της όμως, η τραγουδίστρια δεν ήθελε αυτόν τον χωρισμό. Ωστόσο, το δράμα και οι καβγάδες στη σχέση τους, την έκαναν να τον αποδεχτεί.

«Δεν ήθελα να σε αφήσω, δεν ήθελα να τσακώνομαι. Άρχισα να κλαίω, αλλά μετά θυμήθηκα. Όταν γυρίσω σπίτι, θέλω κάποιον εκεί να είναι η άγκυρά μου, δεν θέλω να ασχολούμαι με δράματα ή με τσακωμούς», λέει σε άλλο σημείο του single, αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της.
Δεν είναι τυχαίο που το τραγούδι κυκλοφόρησε την ημέρα των γενεθλίων του Λίαμ Χέμσγουορθ. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που μίλησε στο site «Pop Tingz», ολόκληρο το βιντεοκλίπ είναι γυρισμένο στο σπίτι που ο ηθοποιός την απατούσε με άλλες 14 γυναίκες.

Ο λογαριασμός του site στο Twitter, έγραψε: «Το σπίτι, όπου ηχογραφήθηκε το μουσικό βίντεο του Flowers της Μάιλι Σάιρους, χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν από τον Λίαμ για να την απατήσει με περισσότερες από 14 γυναίκες, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι».

Σε ένα σημείο του βίντεο, η ποπ σταρ φαίνεται να χορεύει μέσα σε αυτό το σπίτι, ενώ φορά ένα μαύρο κοστούμι. Το μεγάλο του μέγεθος, καθώς και το κόψιμο από το σακάκι άφησε τους θαυμαστές να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα σύνολο που είχε φορέσει ο Χεμσγουορθ στην πρεμιέρα του «Avengers: Endgame».

Την ημέρα εκείνη, οι δυο τους περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, με τον ηθοποιό να την επιπλήττει για τη συμπεριφορά της, αφού εκείνη προσποιήθηκε ότι τον έγλειψε.

«Μπορείς να συμπεριφερθείς σωστά για μια φορά;», της είπε. Ακόμα λοιπόν, κι αν δεν πρόκειται για το ίδιο ακριβώς κοστούμι, σίγουρα είναι μια εύστοχη επιλογή που μπορεί να παραπέμπει στον πρώην της.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά σε 16 καθηγητές, συγγραφείς και καλλιτέχνες

Εκλογές 2023: Τι θα ισχύσει για πρώτη φορά στη φετινή εκλογική διαδικασία

Καβάλα: Φόβοι πως βίαζε κι άλλα παιδιά του ο 52χρονος - Εξετάζονται 11 μέλη της οικογένειας

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης