Κώστας Μαρτάκης: «Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια»

Κώστας Μαρτάκης: «Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια»

«Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα ότι με χουφτώνουν, αλλά το αντιμετωπίζεις με χιούμορ» ανέφερε ο τραγουδιστής

kostas_martkias
Ο Κώστας Μαρτάκης υποδέχτηκε τις τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου βίντεο κλιπ του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρε Χαζό», αλλά και την πιο ευτράπελη εμπειρία που είχε βιώσει ποτέ του σε διάρκεια γυρίσματος.

«Στο «Ναι» συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη και είχε δώσει αυστηρή οδηγία στον Καπετανίδη να μην φορέσω γυαλιά στο κλιπ. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης είδε πως φοράω γυαλιά σταμάτησε το γύρισμα και όρμηξε στον Καπετανίδη και του είπε "απαγορεύεται ο καλλιτέχνης μου να φοράει γυαλιά, τέτοια μάτια δεν τα κρύβεις"», διηγήθηκε ο Κώστας Μαρτάκης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoer7ja6zpt)

Σε σχέση με την πιο περίεργη εμπειρία που του έχει τύχει σε νυχτερινό κέντρο, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Τραγουδούσα σε λαϊκό πρόγραμμα και αυτό δεν έχει συμβεί μία φορά, αλλά αρκετές φορές, ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια… Αυτό είναι το πιο αστείο [που μου έχει συμβεί], βέβαια το αντιμετωπίζω, δεν τρελαίνομαι στην ιδέα ότι με χουφτώνουν, αλλά το αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Πήγα πολύ μπροστά για να ντρέπονται να βάλουν το χέρι, επειδή βλέπουν οι υπόλοιποι».

Κλείσιμο
Αναφορικά με το αν θα συμμετείχε ποτέ στον κόσμο της τηλεόρασης, ο Κώστας Μαρτάκης σχολίασε: «Θέλω να κάνω πράγματα που νιώθω ότι μπορώ να δώσω παραπάνω από αυτό που φαίνεται, να είμαι «εκμεταλλεύσιμος» από την εκάστοτε εκπομπή. Δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση, δεν έχω αυτόν τον καημό. Έχω ετοιμάσει πρόταση με late night για την τηλεόραση. Έλεγα δεν θα ξανακάνω πρωινό, αλλά… θα ξαναέκανα. Γιατί όχι; Θα μπορούσα να είμαι δίδυμο στην τηλεόραση με τον Γιώργο Καρτελιά».

Τέλος, ο τραγουδιστής αποκάλυψε, επίσης, πως ένας θαυμαστής είχε κάνει το πρόσωπό του τατουάζ στην ωμοπλάτη και ότι επαγγελματικά θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Κοσμάς: Ο πατέρας που σκότωσε με τσεκούρι τον σχιζοφρενή γιο του για να λυτρώσει την οικογένειά του

Φωτογραφία: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Οι 25 ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων: Απέραντες αμμουδιές και καταπράσινα νερά

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης