Μαντόνα: Σε δημοπρασία το λεύκωμα «Sex» με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της
40 από τις λήψεις που συμπεριλήφθηκαν στο «Sex», θα δοθούν προς πώληση, σε μια ειδική δημοπρασία, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Raising Malawi»
Το λεύκωμα του 1992, «Sex» με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μαντόνα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο σε δημοπρασία από τον οίκο «Christie's».
Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν ξανά, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την έκδοση του λευκώματος, που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα.
Τον Οκτώβριο του 2023, 40 από τις λήψεις που συμπεριλήφθηκαν στο «Sex», θα δοθούν προς πώληση, σε μια ειδική δημοπρασία, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Raising Malawi», που ιδρύθηκε από τη Μαντόνα το 2006 για τη στήριξη ορφανών και ευάλωτων παιδιών στη χώρα.
These controversial photos from Madonna's "Sex" art book are being sold at auction for the first time https://t.co/MII4eHhGVK
Κάθε εκτύπωση θα είναι μία νέα έκδοση, η οποία θα υπογράφεται από τη Μαντόνα, αλλά και τον φωτογράφο της, Στίβεν Μέισελ. Οι τιμές αναμένεται να κυμανθούν από 50.000 έως και 300.000 δολάρια, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του οίκου Christie's, Ντάριους Χάιμς.
«30 χρόνια μετά, το Sex εξακολουθεί να είναι κάπως αμφιλεγόμενο, αλλά εξακολουθεί και να διαβάζεται ως ένα πολύ θετικό ορόσημο για το σώμα μας και το σεξ. Ήταν συγκλονιστικό και συγκινητικό και αυτό το λεύκωμα απαθανάτισε την καυτή ενέργεια που έβγαινε από τη Μαντόνα στις αρχές της δεκαετίας του 1990», αναφέρει ο Χάιμς.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.