Ελένη Χατζίδου για Victor Vernicos: «Είναι φιάσκο»

Ελένη Χατζίδου για Victor Vernicos: «Είναι φιάσκο»

«Η δισκογραφική εταιρεία είναι αυτή που είπε στον Victor ότι έχει κάμερα απέναντι, πήγαινε από την πίσω πόρτα και μην τους μιλάς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

xatzidou_vernicos
Τις δηλώσεις του Victor Vernicos κατά την επιστροφή του από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Breakfast@star.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους ως προς τη στάση που κράτησε ο Έλληνα τραγουδιστής αλλά και ολόκληρη η ομάδα του απέναντι στους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

«Στο τι θα μπορούσε να πει και τι όχι να πάμε σε μία φωνή και σε έναν συνεργάτη που πλαισιώνει την ελληνική αποστολή. Έγινε κάτι πρωτάκουστο και δεν έχω ξαναδεί, είπε "cut, ώπα" κι απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους. Να ελέγξει το γύρισμα; Μην κάνετε άλλες ερωτήσεις; Το έχετε ξαναδεί ποτέ; Το θεωρώ πολύ άκομψο», είπε στην αρχή ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmo60cizci9)

«Αν πιστεύεις ότι ο καλλιτέχνης σου δεν μπορεί να σταθεί και να μιλήσει, μην τον στέλνεις στη διοργάνωση… Να είσαι πάντα χαμογελαστός, να είσαι πάντα γελαστός, ό, τι σε ρωτήσουν να πεις με ευγένεια "παιδιά δεν θέλω να απαντήσω". Κάτι άλλο που ειπώθηκε και δεν μου άρεσε καθόλου, είναι το "μην ρωτάτε" που τους περίμενε το μοναδικό κανάλι που το στήριξε όλο αυτό κι έφυγαν από την πίσω πόρτα. Απάντησε ο κύριος πάλι, μία φωνή ότι "εσείς το δημιουργήσατε αυτό και πράγματα που τα φτιάχνετε εσείς και μην λέτε το φιάσκο". Φιάσκο είναι. Μας απέφυγε», δήλωσε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Και πρόσθεσε: «Η ερώτηση "τι δεν πήγε καλά εννοείται θα γίνει στον διαγωνιζόμενο"».

«Φιάσκο είναι κι έχει παρασκήνιο…», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η δισκογραφική αυτή εταιρεία, είναι αυτή που είπε στον Victor ότι έχει κάμερα απέναντι, πήγαινε από την πίσω πόρτα και μην τους μιλάς», ανέφερε τέλος η Ελένη Χατζίδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Αλβανία - Η πρώτη δήλωση Μπελέρη μετά την εκλογή του στη Χειμάρρα: «Νίκησε η Δημοκρατία»

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά - Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 52χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τα δύο αδέλφια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης