Μαριάντα Πιερίδη για τη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο: «Λυπάμαι και ντρέπομαι για την επιτροπή που έδωσε το 4άρι στην Κύπρο»

Μαριάντα Πιερίδη για τη χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο: «Λυπάμαι και ντρέπομαι για την επιτροπή που έδωσε το 4άρι στην Κύπρο»

«Μου λείπει ένας μουσικός από την επιτροπή μας, ο οποίος να γνωρίζει τα βασικά ή έστω να έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

marianta_pieridi
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επιλογή της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας να βαθμολογήσει με τέσσερα τη συμμετοχή της Κύπρου το βράδυ του τελικού της Eurovision, το περασμένο Σαββάτο.

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας, όπου σχολίασε τον χαμηλό βαθμό που έδωσε η Ελλάδα στο τραγούδι της Κύπρου και στον τραγουδιστή Andrew Lambrou.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csmofosv18ax)

«Λυπάμαι και ντρέπομαι για την επιτροπή που έδωσε το 4άρι στην Κύπρο, κάποιους από τους ανθρώπους που είναι εκεί τους γνωρίζω και λυπάμαι πάρα πολύ. Μου λείπει ένας μουσικός από την επιτροπή μας, ο οποίος να γνωρίζει τα βασικά ή έστω να έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο», δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε η Κύπρια τραγουδίστρια: «Ο τραγουδιστής της Κύπρου δεν ήταν κάποιος άπειρος, μιλάμε για έναν νεαρό ο οποίος έχει 100% το πακέτο, έχει φωνάρα και φοβερή σκηνική παρουσία».

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές στην Τουρκία: Πώς έκανε την ανατροπή ο Ερντογάν - Οι εκτιμήσεις για τον β΄γύρο

«Βουτιά» στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης - Ανεστάλησαν προσωρινά οι συναλλαγές

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης