Τη Γιορτή της Μητέρας γιορτάζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο σήμερα. Αυτή η μέρα όμως, είναι αγκάθι για όσες δεν κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους και απέβαλαν.
Σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου στη γιορτή της Μητέρας, η Ήρα Κατσαντώνη έκανε μία νέα ανάρτηση με φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους, τις επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανουλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!».
Η ανάρτηση για τον χαμό του μωρού Στις 7 Μαΐου, η Ήρα Κατσαντώνη δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χέρι της, από την ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο και στη λεζάντα της ανάρτησής της εξέφρασε τα συναισθήματά της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.