Η Κένταλ Τζένερ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έχει «πλημμυρίσει» το Instagram της, με φωτογραφίες της από διάφορες παραλίες.
Το διάσημο μοντέλο και αδερφή των Καρντάσιαν, ανέβασε νέα στιγμιότυπα από κάποια τροπική παραλία, στα οποία ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα μικροσκοπικό πράσινο μπικίνι.
Μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευσή της ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes, με τους διαδικτυακούς της φίλους να γράφουν κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο σώμα της.
Οι αδερφές της, Κάιλι Τζένερ και Κλοέ Καρντάσιαν ήταν ανάμεσα σε εκείνους που αποθέωσαν το μοντέλο με τα σχόλιά τους.
Η Τζένερ φαίνεται πως εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα απολάμβανε και την τεκίλα της καθώς στις περισσότερες φωτογραφίες ήταν με ένα ποτήρι στο χέρι. H Κένταλ πιθανότατα τράβηξε τις φωτογραφίες ενώ βρισκόταν σε πρόσφατο ταξίδι με τον ράπερ Bad Bunny.
Σύμφωνα με το E! News, το μοντέλο και ο ράπερ είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και εθεάθησαν σε διακοπές με φίλους σε ένα βίντεο TikTok που έχει πλέον διαγραφεί.
Η Κένταλ και ο Bad Bunny δεν έχουν επιβεβαιώσει το ειδύλλιό τους, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται μαζί.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.