Χριστίνα Αλούπη για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος»

Χριστίνα Αλούπη για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος»

«Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω, όλα θα γίνουν με την σειρά τους» συμπλήρωσε

hristina-aloupi
Η Χριστίνα Αλούπη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στην απόσταση που έχει μπει τον τελευταίο χρόνο ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της, αλλά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της να περνάει κρίση.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο μαζί με τα παιδιά της, αλλά όχι τον σύζυγό της, ο οποίος παρέμεινε στην Αμερική.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Χριστίνα Αλούπη ανέφερε για τα προβλήματα που μπορεί να φέρει η απόσταση με τον σύζυγό της στον γάμο της: «Πλέον, δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι τι μπορεί να γίνει, γιατί αυτό είναι τελείως ανούσιο. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Το να κάθομαι εγώ να σκάω και να στενοχωριέμαι, δεν έχει νόημα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csk1uz30xwr5)
Κλείσιμο

Όσο για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του γιου της, δήλωσε: «Τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά. Ήμασταν για έξι μέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπώρησε κι ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος, μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. «Προς το παρόν, δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες, αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα απολογείται ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο


Ο Μητσοτάκης προτάσσει το κοστολογημένο πρόγραμμα απέναντι στο «ναυάγιο» της προοδευτικής διακυβέρνησης


Συνεχίζεται η αστάθεια με βροχές και σκόνη - Έρχονται τα πρώτα 30άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης