Ντε Νίρο: Ξέσπασμα δημοσιογράφου με τον ηθοποιό - «Ανεύθυνος, να κάνει βαζεκτομή την Ημέρα του Πατέρα»

Ντε Νίρο: Ξέσπασμα δημοσιογράφου με τον ηθοποιό - «Ανεύθυνος, να κάνει βαζεκτομή την Ημέρα του Πατέρα»

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο σταρ απέκτησε κι άλλο παιδί, λίγο πριν γίνει 80

rober_de_niro20
Πατέρας για 7η φορά έγινε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ET Canada, λέγοντας: «Μόλις έκανα ένα μωρό».

Εκπρόσωπος του Ντε Νίρο επιβεβαίωσε επίσης τον ερχομό του μωρού στο πρακτορείο, αν και η ταυτότητα της μητέρας του παιδιού δεν έχει κοινοποιηθεί δημόσια.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όλους και σίγουρα για τη Σέλι Χόρτον, την Αυστραλή δημοσιογράφο του Channel Nine, που επέκρινε τον ηθοποιό για την «ανευθυνότητά» του να αποκτήσει παιδί λίγο πριν γίνει 80.



«Είναι ανεύθυνο να κάνεις παιδιά σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν σκεφτείς ότι το παιδί αναμφίβολα θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του» έγραψε η Χόρτον στα social media και πρόσθεσε:
de_niro1
Κλείσιμο

«Ενώ κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να θυσιάζουν την επιθυμία τους να κάνουν παιδιά επειδή ο σύντροφός τους είναι μεγαλύτερος, πρέπει να σκεφτούν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτής της απόφασης. Είναι απίστευτα δύσκολο για τις ανύπαντρες μητέρες να μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους. Καθώς οι γονείς γερνούν, μπορεί επίσης να παλεύουν με προβλήματα υγείας που τους δυσκολεύουν να παρέχουν τη φροντίδα και την προσοχή που απαιτούν τα μικρά παιδιά».

Τέλος, η 50χρονη δημοσιογράφος εξέφρασε την ανησυχία της ότι το παιδί του Χολιγουντιανού σταρ μπορεί να κινδυνεύσει από συναισθηματικό τραύμα, χάνοντας τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης