Ανδρομάχη για τον αποκλεισμό της στον περσινό τελικό της Eurovision: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα»

Ανδρομάχη για τον αποκλεισμό της στον περσινό τελικό της Eurovision: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα»

«Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα» είπε η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο

andromahi__2_
Η Ανδρομάχη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision, όταν κι εκπροσώπησε την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, εξέφρασε τα συναισθήματά της για την εμπειρία που έζησε.

«Αυτό που έζησα εγώ ήταν μοναδικό κι είχε τα πάντα από συναισθήματα. Ήμασταν πολύ ωραία ομάδα, το ζήσαμε πολύ ρομαντικά και περάσαμε πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csjdu7sjwud5)

Αναφορικά ωστόσο, με το αποτέλεσμα, η Ανδρομάχη ανέφερε: «Δεν με στενοχώρησε το αποτέλεσμα. Ήταν η πίεση που σου βγαίνει μετά από τόσο καιρο που ετοιμάζεσαι. Είναι ξεσπάσματα και θέλεις να ηρεμήσεις, να αποφορτιστείς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ό,τι κι αν γινόταν, θα έκλαιγα για να μου φύγει. Όταν έχω νεύρα, κλαίω και φεύγει. Δεν ξεσπώ αλλιώς και θα κλάψω μόνη μου στην ησυχία μου».

Τέλος, εξήγησε πως δεν την ενδιέφερε το ότι δεν πέρασε στον τελικό, αλλά ότι δεν απέδωσε όπως ήθελε. «Μετά τον ημιτελικό, είχα στενοχωρηθεί και με πείραξε που δεν απέδωσα όπως θα ήθελα. Δεν με πείραξε που δεν πέρασα. Δεν θα με πείραζε να μην περάσω, αλλά να έχω αποδώσει όπως θα ήθελα να είμαι. Αυτό που έγινε ήταν πολύ καλό, γιατί με ξεκλείδωσε και σε άλλους τομείς στην ψυχοθεραπεία μου. Η αϋπνία μπορεί να σε κάνει να μην αποδώσεις», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Αρδηττού - Ένας τραυματίας

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης