Ανδρομάχη: Τρολάρει τον εαυτό της στο TikTok για τον αποκλεισμό της στη Eurovision

Ανδρομάχη: Τρολάρει τον εαυτό της στο TikTok για τον αποκλεισμό της στη Eurovision

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεό της στο Tik Tok

andromaxi5454
Η Ανδρομάχη εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή Eurovision με το τραγούδι «Ela», αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να την έχει επηρεάσει καθόλου, ούτε την ψυχολογία της, ούτε και το χιούμορ της.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και στην πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, ανέβασε ένα βίντεο που… τρολάρει τον αποκλεισμό της από τον μουσικό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Ανδρομάχη ανέβασε ένα βίντεο, όπου χορεύει το τραγούδι της Πέπης Τσεσμελή «Μπότες». Το κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευσή της γράφει: «Pov: Όταν όλοι οι φίλοι σου σ’ έχουν παίξει να περάσεις τελικός στην Eurovision κι εσύ τους πας κουβά».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok

Υπενθυμίζεται, ότι κατά την επιστροφή της Ανδρομάχης στο αεροδρόμιο, μετά τον αποκλεισμό της κυπριακής συμμετοχής, ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι», ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι δεν πέρασε στον τελικό:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι: «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου» και πρόσθεσε:

«Το αν είχα τις δύσκολές μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0c7hxyg3nt)


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»

Άφαντος ο Θύμιος μετά το bullying - Τι λέει ο ο νεαρός που πέταξε βεγγαλικά στο σπίτι του

Τουρκικές προκλήσεις: Υπερπτήσεις πάνω από Αλεξανδρούπολη - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Όχι σε προκλητικές ενέργειες»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης