Eurovision 2023: «Eίναι o πιο ασφαλής χώρος στη γη για τη LGBTQ+ κοινότητα» λέει η τραγουδίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο

Eurovision 2023: «Eίναι o πιο ασφαλής χώρος στη γη για τη LGBTQ+ κοινότητα» λέει η τραγουδίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο

«Είναι ο παράδεισος» προσθέτει η Mae Muller

mae-muller
Η Mae Muller ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να ανέβει στη σκηνή της Eurovision και να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι «I Wrote a Song».

Η
Βρετανίδα τραγουδίστρια όμως το τελευταίο διάστημα, δεν έχει κερδίσει δημοτικότητα μόνο για το κομμάτι που θα ερμηνεύσει, αλλά και για την υποστήριξή της στη LGBTQ+ κοινότητα.

Mae Muller - I Wrote A Song | United Kingdom 🇬🇧 | Official Music Video | Eurovision 2023
Η Muller έχει αποκτήσει αφοσιωμένο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στη LGBTQ+ κοινότητα. Γνωστή για την πνευματώδη και χιουμοριστική της παρουσία σε πλατφόρμες όπως τοTwitter, έχει γίνει μια αγαπημένη φιγούρα μεταξύ των queer fans. Η δέσμευση της Mae για την υποστήριξη της LGBTQ+ κοινότητας πηγάζει από την επιθυμία της να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο όπου όλοι θα αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.

Αυτό το συναίσθημα αντικατοπτρίζεται στη μουσική και τις παραστάσεις της, καθώς προσπαθεί να κάνει κάθε εμφάνιση, μια περιεκτική και ευχάριστη εμπειρία για το κοινό της.

27149640
Κλείσιμο

Η υποστήριξη που έχει λάβει η Mae Muller από την LGBTQ+ κοινότητα έχει βαθιά σημασία για την ίδια. Θεωρεί σημαντική τιμή το γεγονός ότι αγκαλιάζεται από το queer fanbase και εκτιμά το αίσθημα αποδοχής και αγάπης που έχει συναντήσει. Σε αντάλλαγμα, επιδιώκει ενεργά να ανταποδώσει τη ζεστασιά που νιώθει στους LGBTQ+ χώρους, διασφαλίζοντας ότι η μουσική και οι παραστάσεις της παρέχουν την ίδια αίσθηση συμμετοχικότητας και ασφάλειας.

Η Eurovision, με τον εορτασμό της ποπ μουσικής, του drag και της φαντασμαγορίας, έχει γίνει κορυφαία στιγμή του queer ημερολογίου για διάφορους λόγους. Ο διαγωνισμός αναδεικνύει την πρωτοποριακή εκπροσώπηση των ΛΟΑΤΚΙ+ στη σκηνή και προσφέρει μια ευκαιρία στα queer άτομα να συναντηθούν με την οικογένεια που έχουν επιλέξει. Η Mae Muller περιγράφει τη Eurovision ως «τον πιο ασφαλή χώρο στη γη», όπου άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες και υπόβαθρα μπορούν να συγκεντρωθούν χωρίς το φόβο της κρίσης. «Είναι ο παράδεισος» προσθέτει η τραγουδίστρια.

Η Mae Muller κατανοεί πλήρως γιατί η Eurovision έχει μεγάλη σημασία για τη LGBTQ+ κοινότητα. Επιτρέπει στα άτομα να εκφράζονται ελεύθερα και να απολαμβάνουν την απουσία κρίσης. Με τη ζωντανή και χαρούμενη ατμόσφαιρά της, η Eurovision μοιάζει όπως λέει, με το μεγαλύτερο πάρτι που έχει γίνει ποτέ, όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν μαζί και να χορέψουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης