Βασίλης Γκουρούσης για την αγωγή της Παυλίδου στον Παπαγιάννη: «Όλο αυτό είναι παιχνίδι των δικηγόρων»

Βασίλης Γκουρούσης για την αγωγή της Παυλίδου στον Παπαγιάννη: «Όλο αυτό είναι παιχνίδι των δικηγόρων»

«Οι δικηγόροι έχουν φέρει την κατάσταση εδώ που έχει έρθει τώρα» ανέφερε ο παραγωγός

vasilis-gkourousis
Ο Βασίλης Γκουρούσης σχολίασε την απόφαση της Σοφίας Παυλίδου να καταθέσει αγωγή κατά του Μάνου Παπαγιάννη, διεκδικώντας 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Ο θεατρικός παραγωγός που συνεργάστηκε με τους ηθοποιούς στην παράσταση «Πετάει-πετάει» το 2018, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξέφρασε την αγανάκτησή του.

«Με ενόχλησε πως όλα γίνονται για μια συγγνώμη, η οποία κι έχει ειπωθεί. Το λέω για να καταργηθεί αυτός ο μύθος. Άσχετα εάν οι δικηγόροι έχουν φέρει την κατάσταση εδώ που έχει έρθει τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαν συμφωνήσει να πάρουν δύο χιλιάρικα, αυτή ήταν η τιμή τους. Ο Μάνος μάλλον δεν τα έδωσε κι έγινε όλο αυτό που έγινε. Και πάλι, παιχνίδι των δικηγόρων είναι αυτό», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csjb4fmoch3t)

Όπως ανέφερε παρακάτω, τόσο ο ίδιος, όσο και η Βάσια Παναγοπούλου, που είναι οι παραγωγοί της παράστασης, είναι εκείνοι που έχουν ζημιωθεί από τη δικαστική διαμάχη.

«Οι ζημιωμένοι όλης αυτής της υπόθεσης ήμουν εγώ κι η Βάσια Παναγοπούλου. Δηλαδή το θέατρο. Φανταστείτε ότι η Σοφία έπαιξε στις 11 Ιανουαρίου την τελευταία παράσταση. Τις άλλες δύο παραστάσεις τις κάναμε με την Αγγελική Δαλιάνη κι από κει και πέρα, το θέατρο ήταν κλειστό μέχρι την Κυριακή των Βαΐων. Εκεί που τελειώνει δηλαδή, αυτή η ιστορία ξαναρχίζουν από την αρχή;», αναρωτήθηκε.

«Εγώ δεν είμαι υπερασπιστής κανενός Παπαγιάννη. Προσπαθώ να υπερασπιστώ τη δική μου παράσταση και το θέατρο. Το ότι κάτι έγινε εκείνο το βράδυ, όντως κάτι έγινε, αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο», συμπλήρωσε.

Τέλος, στράφηκε κατά του δικηγόρου της Σοφίας Παυλίδου. «Ο δικηγόρος της κα Παυλίδου δυστυχώς, το κάτω μέρος του ρούχου που φοράει, είναι λάθος. Πρέπει να φοράει άλλο ρούχο. Μίντζιας λέγεται νομίζω. Πήγε να με βγάλει αφερέγγυο μάρτυρα για την ιστορία που μου είχαν χρεώσει κι ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό. Είπα να πάω και στον δικηγορικό σύλλογο, αλλά τελικά δεν πήγα, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Twitter «ψήφισε» για το ντιμπέιτ: Ποιοι κέρδισαν, ποιοι έχασαν

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Αρδηττού - Ένας τραυματίας

Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης