Βασίλης Γκουρούσης: Στρέφεται νομικά κατά της Σοφίας Παυλίδου - «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπαθε ηθική βλάβη»

Βασίλης Γκουρούσης: Στρέφεται νομικά κατά της Σοφίας Παυλίδου - «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπαθε ηθική βλάβη»

Αφορμή στάθηκε η αγωγή της ηθοποιού στον Μάνο Παπαγιάννη για ηθική βλάβη κατά τη διάρκεια παράστασης, στην οποία ήταν παραγωγός ο Βασίλης Γκουρούσης

gkourousis_pavlidou
Μετά την είδηση ότι η Σοφία Παυλίδου κάνει εκ νέου αγωγή στον Μάνο Παπαγιάννη για ηθική βλάβη, όσο συνεργάζονταν για την παράσταση «Πετά-πετάει», ο παραγωγός του έργου πήρε θέση.

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star», δηλώνοντας ενοχλημένος από τις εξελίξεις, ενώ αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της ηθοποιού.

«Ήξερα ότι είχε διευθετηθεί το θέμα μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη γιατί είχαν μιλήσει με τον δικηγόρο από την πλευρά της Σοφίας και είχαν ζητήσει ένα μικροποσό για να τελειώσει αυτό το θέμα. Τελικά, μάλλον ο Παπαγιάννης δεν θα έδωσε αυτό το μικροποσό και προχώρησε η υπόθεση» είπε.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csieuoejjw3d)

Στην πορεία, πρόσθεσε: «Αλλά, γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς την πληρώσαμε. Θυμάμαι ότι 13 Γενάρη δεν ξανάρθε και εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα χρήματά μας, τα χάσαμε όλα, οι άλλοι δε χάσανε τίποτα. Εμείς γιατί δεν κάναμε αγωγές; Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη ζημιά. Δεν έπαθε κανένας από αυτούς ζημιά και το ότι μέχρι σήμερα, δεν τους έχουμε κάνει αγωγές να ζητάμε τα χρήματά μας, επειδή δε το ήξερα και το έμαθα τώρα, σας λέω ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά εναντίον όσων κάνανε κακό στην παράστασή μου» και συνέχισε:

«Το είπα και στη Βάσια. Το σκέφτεται κι εκείνη. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν και να λένε ότι πάθανε ηθική βλάβη. Τι βλάβη πάθανε; Ποιος έπαθε βλάβη; Εμείς πάθαμε βλάβη που δεν κάναμε μήνυση. Αντί να τους κάνουμε εμείς μήνυση, κάνανε αυτοί δεξιά και αριστερά για να πάρουν χρήματα; Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιο λόγο τα έχουν μαζί μου. Δε ξέρω γιατί. Εμένα με κάλεσε ένας δικηγόρος να πω τι συνέβη. Αν αυτός ο δικηγόρος ήταν του Παπαγιάννη ή της Παυλίδου, θα πήγαινα όποιος και αν ήταν για να πω την αλήθεια».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Tο αρρωστημένο βίντεο που είχε προγραμματίσει να ανέβει στο YouTube o νεοναζί σφαγέας του Τέξας

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης ξαναχτυπά: Με «Κυριάκο», «Αλέξη» και «αυτοί είστε» το φετινό σποτ

Viral το μήνυμα της υποψήφιας των πανελλαδικών που ζήτησε ησυχία - Οι συγκινητικές απαντήσεις που πήρε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης