Μανώλης Μητσιάς: Αστυνομικός με χτύπησε με την κάννη στο κεφάλι, παραλίγο να μείνω στον τόπο

Μανώλης Μητσιάς: Αστυνομικός με χτύπησε με την κάννη στο κεφάλι, παραλίγο να μείνω στον τόπο

«Με πήραν μέσα, με περιέλαβαν στο ξύλο οι υπόλοιποι κι επί δύο μήνες σχεδόν ήμουν σε απομόνωση στον Βαρδάρη» αναφέρει ο ερμηνευτής

manolis-mitsias
Ο Μανώλης Μητσιάς έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο περιστατικό που έζησε στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη, όταν τον συνέλαβαν αστυνομικοί.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε: «Πήγα στη Θεσσαλονίκη, βρήκα τα φιλαράκια μου εκεί, με έβαλαν στην αντιστασιακή ομάδα και με συνέλααν. Φιλοξενούσα τον έναν από τους τρεις που πήγαν να ανατινάξουν τους στύλους της ΔΕΗ στην έκθεση, γιατί θα ερχόταν ο Παπαδόπουλος να μιλήσει στα εγκαίνι. Ο ένας από αυτούς λοιπόν, έμενε σπίτι μου. Ήμουν κι εγώ σε φράση φυσικά, με συνέλαβαν και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csinfd5hhgs9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έμενα επάνω στο διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη τη μέρα είχε έρθει ο πατέρας μου να με δει από το χωριό και τον γυρνούσα όλη μέρα. Είχα ένα σύνθημα, λέγαμε "θα φύγει 8 το βράδυ" κι εκείνος μου έλεγε να γυρίσουμε σπίτι, ενώ εγώ τον κρατούσα έξω. Όταν πήγαμε στις 8 το βράδυ σπίτι, μπήκα μέσα κι είδα 40 αστυνομικούς. Με συνέλαβαν κι άρχισαν να με χτυπούν κι ο πατέρας μου έμεινε άφωνος, γιατί δεν ήξερε, δεν του είχα πει τίποτα. Να σας πως και κάτι άλλο τώρα, το ότι ζω... παρά τρίχα ζω, γιατί όταν πήγα στην Ασφάλεια στον Βαρδάρη, ο τότε στρατιωτικός διοικητής είχε συλλάβει τον φιλοξενούμενό μου, αλλά είχαμε κι έναν λόγο τιμής, να μην πούμε ποιος είναι ο ένας στον άλλο. Ούτε που ήξερα ότι τον συνέλαβαν».

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, γλίτωσε τον πυροβολισμό, αλλά παραλίγο να χάσει τη ζωή του από ένα χτύπημα. «Μου λέει "τον ξέρεις αυτόν;" και του λέω "όχι", ρωτάει εκείνον "πως τον λένε;" κι απαντάει "Μανώλη Μητσιά". Βγάζει το πιστόλι, μου δίνει μια στον κρόταφο, με πήραν τα αίματα και μου λέει ένας γιατρός μετά "λίγα χιλιοστά πιο πέρα και θα είχες μείνει στον τόπο". Με χτύπησε με την κάννη», αναφέρει.

Τέλος, πρόσθεσε: «Μετά με πήραν μέσα, με περιέλαβαν στο ξύλο οι υπόλοιποι κι επί δύο μήνες σχεδόν ήμουν σε απομόνωση στον Βαρδάρη. Περνούσαν κάποιοι ναρκομανείς το πρωί και τους έβαζαν μέσα για να μας σπάνε τα νεύρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης