Λίγη Eurovision, λίγη Ευρωλίγκα και το debate μου

Ανατρεπτικό το πρόγραμμα της τηλεόρασης με συνεχείς αγώνες πολιτικούς, αθλητικούς και… ψυχαγωγικούς

vernikos
Ολοι θα αναμετρηθούν. Εντός, εκτός κι επί τα’ αυτά.

Οσονούπω οι πρώτες 15 χώρες που θα λάβουν μέρος στον Α΄Ημιτελικό της Γιουροβίζιον για μία θέση στον τελικό του Σαββάτου. Μειωμένο το ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάδα δεν συμμετέχει απόψε και το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Το επικρατέστερο όνομα για την πρωτιά, παραμένει η Σουηδία με τη Loreen και το «Tattoo». Και στα στοιχήματα η κατάταξηείναι σταθερή εδώ και μέρες τουλάχιστον γι απόψε. Στην 1η θέση, επικρατεί η Loreen, στην 2η θέση ο Φινλανδός με το «Cha Cha Cha», στην 3η θέση η Γαλλία, στην 4 η οι Ουκρανοί Tvorchi και στην 5η η Μπλάνκα Παλόμα από την Ισπανία. Θα δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις. Και θα δούμε πως θα είναι η μετάδοση χωρίς Καπουτζίδη και με Τζένη Μελιτά στην θέση του δίπλα στην σταθερή Μαρία Κοζάκου.
0479_VICTOR_VERNICOS_2242023__1_

Κλείσιμο
Παράλληλα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ αναμετράται με την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα και οι άνδρες θα το προτιμήσουν λογικά.

Αύριο έχουμε debate με εκπομπές πριν και μετά και φυσικά την Πέμπτη τον β’ ημιτελικό της Γιουροβίζιον με την συμμετοχή του Βίκτωρα Βερνίκου και τον Μεγάλο Τελικό το ερχόμενο Σάββατο.

Το prime time αυτή την εβδομάδα βιώνει την απόλυτη αντάρα ενώ πολλές οι αλλαγές και στο ημερήσιο πρόγραμμα με τα δεκάλεπτα των κομμάτων και φυσικά τις απευθείας μεταδόσεις των ομιλιών νακυριαρχούν.

Οι πολιτικοί αρχηγοί σταθερά ψηφίζουν ψυχαγωγία και σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η οποία παραπονέθηκε γιατί δεν την ακολουθεί στα κοινωνικά δίκτυα… Κατά τ’ άλλα τίτλοι βγήκαν και μπράβο σε μία νέα παρουσιάστρια που διαχειρίστηκε με άνεση μία τέτοια συνθήκη.

Πολλά συμβόλαια αναμένουν να περάσει ο ανάδρομος για να υπογραφούν… Εμ, τηλεόραση είναι αυτή.
8573_ELENI_TSOLAKI_22122022

Προς το παρόν καμία ανατροπή. Τσολάκη και Μαγγίρα στο Open, Ελεονώρα και Δανάη στην πρωινή ζώνη του Mega. Το πάνελ της Δανάης δεν θα έχει αλλαγές ενώ της Ελεονώρας μέχρι στιγμής διατηρεί σίγουρα δύο από τα μέλη του στις θέσεις τους.

Παίκτρια του «My style rocks» δηλώνει ευκατάσταστη, γλωσσού και για γεύμα σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο επιλέγει πιάτο με 50ευρα τα οποία μοστράρει με το μαχαιροπίρουνο. Το δικαιολογεί ως giveaway. Δεν έχει τέλος το μαρτύριο, σας το έχω πει πολλές φορές.

Κουίζ και φεύγουμε για ημιτελικό Eurovision. Ποιος πανελίστας εκπομπής Σαββατοκύριακου έκανε ραντεβού για πρωινή καθημερινή εκπομπή άλλου σταθμού;

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Για... παρεμπόδιση κυκλοφορίας συνελήφθη ο διάσημος νάνος του TikTok, Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ

Tραγωδία στην Άρτα: Νεκρό κοριτσάκι 5,5 μηνών που ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Eκλογές στην Τουρκία: Ήρθε η ώρα του Ερντογάν;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης