Ποιος είναι ο Φινλανδός που θεωρείται σίγουρο πως θα περάσει στον τελικό της Eurovision

Ποιος είναι ο Φινλανδός που θεωρείται σίγουρο πως θα περάσει στον τελικό της Eurovision

Ο Α' ημιτελικός του διαγωνισμού θα ξεκινήσει στις 22:00

Kaarija-11
Ο Jere Pöyhönen, γνωστός και ως Käärijä, είναι Φινλανδός μουσικός και διαγωνιζόμενος στη Eurovision, ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με το τραγούδι του «Cha Cha Cha» και διεκδικεί μια θέση στον τελικό απόψε στις 22:00.

Πρόσφατα μίλησε για την πορεία του προς τη Eurovision και για το πώς διαχειρίζεται την πίεση του πιθανού νικητή. Υπάρχει άλλωστε και η Loreen από τη Σουηδία με το τραγούδι «Tattoo», που όπως εκτιμούν πολύ, δύσκολα θα χάσει.

Το τραγούδι του Käärijä έχει 23% πιθανότητες να κερδίσει, σύμφωνα με τους bookmakers, και ο ίδιος έχει προσθέσει μερικές εκπλήξεις στην ερμηνεία του που ελπίζει ότι θα το κάνουν να ξεχωρίσει. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη, λέει ότι δεν έχει άγχος και είναι ενθουσιασμένος που θα εμφανιστεί.

Käärijä - Cha Cha Cha | Finland 🇫🇮 | National Final Performance | Eurovision 2023

Το «Cha Cha Cha» είναι ένα τραγούδι για πάρτι που αντιπροσωπεύει τη στιγμή που οι άνθρωποι ξεχνούν τα προβλήματά τους και βγαίνουν στην πίστα. Διαθέτει μια αλλαγή είδους στη μέση του τραγουδιού, η οποία, όπως λέει, αντιπροσωπεύει τη στιγμή που ο χαρακτήρας του τραγουδιού μεθάει λίγο μετά από μερικές piña coladas. Ο Käärijäjä έγραψε το τραγούδι με τους φίλους του μέσα σε μόλις 30 λεπτά και λέει ότι αλληλοσυμπληρώνονται καλά.

Κλείσιμο
Η αγάπη του Käärijä για το μουσικό συγκρότημα Rammstein τον ενέπνευσε να ακολουθήσει μουσική καριέρα. Ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη μουσική του ανεξάρτητα και κατέληξε να υπογράψει σε μια μουσική εταιρεία. Η νίκη του στο UMK 2023 τον εκτόξευσε στο προσκήνιο και έχει ένα εκατομμύριο μηνιαίους ακροατές στο Spotify. Ο Käärijä τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος με την επιτυχία του και του αρέσει να δίνει συναυλίες.


Οι Blind Channel και Lordi, πρώην διαγωνιζόμενοι της Eurovision από τη Φινλανδία, έδωσαν συμβουλές στον Käärijäjä για τον διαγωνισμό. Του είπαν να προσέχει τον εαυτό του και να παραμένει συγκεντρωμένος. Ο Käärijäjä ελπίζει να κερδίσει τη Eurovision και να κάνει ευρωπαϊκή περιοδεία.

Οι αγαπημένες συμμετοχές του Käärijäjä στη Eurovision περιλαμβάνουν την Αυστρία, τη Σουηδία, τη Σλοβενία και την Αυστραλία. Ο Käärijäjä λέει ότι δεν έχει άγχος και είναι ενθουσιασμένος που θα εμφανιστεί. Παρά το γεγονός ότι είναι φαβορί για τη νίκη, λέει ότι αισθάνεται σαν να είναι ένα όνειρο και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο κόσμος πιστεύει ότι θα κερδίσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ο Μέσι έκλεισε στην Αλ Χιλάλ με 450 εκατ. το χρόνο!

Μπροστά στα μάτια της αδερφής της παρασύρθηκε από το ΙΧ η 12χρονη στην Καλλιθέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης