Η σύζυγος του παραγωγού έδωσε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» όπου αρχικά, είπε: «Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό». Στην ερώτηση για τον αν φλερτάρουν τον σύζυγό της μπροστά της απάντησε: «Εννοείται. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cshkg9pj4cs1)
Στη συνέχεια, είπε: «Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την απώλεια του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».
«Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο κακός χαμός. Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου βίωσε σεξουαλική παρενόχληση» δήλωσε τέλος, η Ιλάειρα Ζήση.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους