Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Hawkeye, μοιράστηκε με τους φαν του με το βίντεο που δημοσίευσε, την αξιοσημείωτη πρόοδο που έχει κάνει με το περπάτημα μετά το σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα που υπέστη.
Στο κλιπ, ο Τζέρεμι Ρένερ προσεγγίζει την ανάρρωσή του βήμα προς βήμα. Ο ηθοποιός ξεκινάει στην αρχή του βίντεο να περπατάει πολύ αργά με ένα πι. Όσο περνάνε τα δευτερόλεπτα, ο Ρένερ φαίνεται να περνάει από διαφορετικά στάδια της αποκατάστασής του. Σε ένα άλλο σημείο περπατάει με μια μαγκούρα, μέχρι που στο τέλος του βίντεο περπατάει ελεύθερα μόνος του χωρίς καμία βοήθεια.
«Ο φυσιοθεραπευτής μου το έφτιαξε αυτό για αναφορά και για να θυμάμαι, ότι δεν γίνεται να περπατήσεις αν δεν κάνεις ένα βήμα τη φορά!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.