Eurovision 2023 - Μικρούτσικος για Victor Vernicos: «Κινδυνεύει η ψυχική υγεία αυτού του παιδιού»

Eurovision 2023 - Μικρούτσικος για Victor Vernicos: «Κινδυνεύει η ψυχική υγεία αυτού του παιδιού»

«Από τη μία θα έχουμε ένα άγουρο παιδαρέλι να κραυγάζει και να χορεύει κι από πίσω θα είναι το ελληνικό στοιχείο, σε μια μελωδία ξένη προς την Ελλάδα» σχολίασε

eurovision-2023__3_
Μετά τη δεύτερη πρόβα του στη Eurovision, ο Βίκτωρ Βερνίκος δέχτηκε σκληρή κριτική από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μετά την προβολή των πλάνων της πρόβας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής δήλωσε: «Αν δεν είσαι παιδί-θαύμα, δεν έχει νόημα. Εκπροσωπείς μια ολόκληρη χώρα που έχει αναβαθμίσει τον θεσμό σε μέγιστο τηλεοπτικό θεσμό».

«Όταν έχεις ένα παιδί 16 ετών με ένα κομμάτι άγουρο των 14, κινδυνεύει η ψυχική υγεία αυτού του παιδιού. Γιατί αν αποτύχουμε, σημαίνει ότι αυτό το παιδί θα έχει την κατάρα της κοινής γνώμης κι εθνικά θα είναι "κατάπτυστος" με έναν εύθραυστο χαρακτήρα του εφήβου. Είναι λάθος και το επίθετό του είναι λάθος. Σε εμάς που είμαστε από τη φύση μας καχύποπτοι, σκεφτόμαστε ότι δεν πήγε αξιοκρατικά και όταν υπάρχει ευνοιοκρατία υπάρχει αποτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csgsndvanzr5)

Στη συνέχεια, δήλωσε πως ο μόνος λόγος που θα ήθελε να περάσει ο Βίκτωρ Βερνίκος στη Eurovision είναι για να μη δεχτεί κατακραυγή.

«Εύχομαι να περάσει για να μην υπάρξει κατακραυγή από τον κόσμο. Κι η επιλογή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ενός έξοχου καλλιτέχνη, δεν συνάδει με αυτό. Αντιφατικά τα πάντα», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Από τη μία θα έχουμε ένα άγουρο παιδαρέλι να κραυγάζει και να χορεύει κι από πίσω θα είναι το ελληνικό στοιχείο, σε μια μελωδία ξένη προς την Ελλάδα. Είναι αντιφατικό όλο αυτό».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης