Το Σάββατο 6 Μαΐου, το «Σπίτι με το MEGA»μας προσκαλεί στην πιο αυθεντική λαϊκή βραδιά.
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Τάκη Σούκα, τον συνθέτη των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, που έχει σφραγίσει ανεξίτηλα το ελληνικό πεντάγραμμο. Ένας σεμνός δημιουργός, με το ακορντεόν του να αποτελεί φυσική προέκταση του σώματος και της ίδιας της ύπαρξής του, ο Τάκης Σούκας θυμάται όλους τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας του και συγκινείται ακούγοντας αγαπημένους ερμηνευτές που τον τιμούν με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA».
Αξεπέραστες επιτυχίες, με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη, θα ακουστούν αυτό το Σάββατο σε ένα ατόφιο λαϊκό γλέντι: «Μην μου μιλάς με χείλη που καίνε», «Μια ζωή μέσα στους δρόμους», «Έρωτά μου αγιάτρευτε», «Άκου βρε φίλε», «Μου λείπεις εσύ», κ.ά.
Δίπλα του θα βρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης ανεβαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει αξέχαστες επιτυχίες που του έχει χαρίσει ο Τάκης Σούκας. Ο Στέλιος Διονυσίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος τιμούν με την παρουσία και τη φωνή τους τον καλό φίλο και συνεργάτη τους και μοιράζονται μαζί μας άγνωστες ιστορίες που έχουν ενώσει τη ζωή και την επαγγελματική πορεία τους. Ο Μιχάλης Δημητριάδης προστίθεται στην υπέροχη συντροφιά, εμπλουτίζοντας τα ακούσματά μας με αγαπημένα κομμάτια που φέρουν τη σφραγίδα του Τάκη Σούκα.
Δείτε το τρέιλερ:
Ακόμα, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Σοφία Παπάζογλου συμμετέχουν σε αυτό το νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα. Μαζί τους και η Αγνή Καλουμένου με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της.
Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης, καθώς και οι δημοσιογράφοι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης μιλούν στη Ρούλα Κορομηλά για τον συνθέτη των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών.
Κλείσιμο
Αυτό το Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» υμνεί το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και έναν σημαντικό εκπρόσωπό του σε ένα αφιέρωμα με άφθονο συναίσθημα και αναμνήσεις από παλιές, αγαπημένες επιτυχίες.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.