Τάκης Σαγιώρ: «Όταν είπαν στον πατέρα μου ότι μου αρέσουν τα αγόρια με κυνήγησε με μαχαίρι»

Τάκης Σαγιώρ: «Όταν είπαν στον πατέρα μου ότι μου αρέσουν τα αγόρια με κυνήγησε με μαχαίρι»

«Ό,τι πιο τραγικό στη ζωή για τον πατέρα μου ήταν ο γκέι» παραδέχτηκε

takis-sagior-3422_cleanup__1_
Μια συνέντευξη παραχώρησε ο Τάκης Σαγιώρ στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στη σχέση του με τους γονείς του και τις αντιδράσεις τους, όταν μίλησε ειλικρινά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Σχετικά με την αντίδραση των γονιών του στο θέμα ότι ήταν γκέι, ο Τάκης Σαγιώρ, είπε: «Δεν είναι εύκολο να είσαι γονέας, γι’ αυτό μην τα βάζουμε με τους γονείς. Όταν κάποιοι είπαν στον πατέρα μου ότι μου αρέσουν τα αγόρια με κυνήγησε με μαχαίρι και εγώ εξαφανίστηκα από την Κέρκυρα 15 ετών. Ό,τι πιο τραγικό στη ζωή για τον πατέρα μου ήταν ο γκέι».

«Με χτυπούσε έτσι και αλλιώς (γέλια). Ήταν ένας κουβαλητής, πολύ καλός οικογενειάρχης , αλλά ήταν αυταρχικός δικτατορικός και ο άρχοντας του σπιτιού. Έριχνε πολύ ξύλο, το θεωρούσε ότι έτσι θα έβαζα μυαλό. Εγώ όμως ήμουν επαναστάτης από τότε που γεννήθηκα και όσο αυτός με χτυπούσε, τόσο τα έκανα χειρότερα. Το σώμα μου είχε γίνει πλισέ από τα σημάδια της ζώνης που με χτυπούσε. Ήμουν σαν ζέβρα», πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Τέλος, για το πώς αντέδρασε ο ίδιος ο Τάκης Σαγιώρ σε αυτή την κακομεταχείριση, σχολίασε: «Δεν του κράτησα κακία, γιατί δεν ένιωσα ποτέ πως έχω ανάγκη ψυχολόγου για να βγάλει το βάρος από μέσα μου. Δεν μας άφησε ποτέ νηστικούς, μας έστελνε στα καλύτερα σχολεία, στους καλύτερους γιατρούς. Είχα απλά αυτό τον χαρακτήρα. Εγώ από μικρός είχα στόχους και ήξερα τι θέλω να γίνω και κάθε εμπόδιο που έβρισκα μπροστά προσπαθούσα να το ξεπεράσω. Είτε αυτό λεγόταν πατέρας, ή κάποιος που θα μου έβαζε τρικλοποδιά στο επάγγελμα. Έψαχνα να βρω τα όπλα για να το αντιμετωπίσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Καταιγίδες και σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ο 14χρονος που σκότωσε 9 άτομα σε σχολείο στο Βελιγράδι ήταν «ήσυχο παιδί» από καλή οικογένεια 

Μπροστά ο Κιλιτσντάρογλου σε νέα δημοσκόπηση μία σχεδόν εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης