Κέβιν Κόστνερ: Αποχωρεί από το «Yellowstone» μετά την πέμπτη σεζόν

Κέβιν Κόστνερ: Αποχωρεί από το «Yellowstone» μετά την πέμπτη σεζόν

Ο ηθοποιός ηγείται της σειράς, που δημιούργησε ο Τέιλορ Σέρινταν, από το 2018

Yellowstone
Ο Κέβιν Κόστνερ αποχωρεί επίσημα από το «Yellowstone» μετά την πέμπτη σεζόν της σειράς. Το Entertainment Tonight ανέφερε ότι ο ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει άλλο δρόμο μετά από μια διαμάχη ανάμεσα σε αυτόν και τον Τέιλορ Σέρινταν, τον συνδημιουργό της σειράς.

Οι συζητήσεις φαίνεται να αφορούσαν το πρόγραμμα γυρισμάτων του Κόστνερ και το πώς προσπάθησαν να το προσαρμόσουν γύρω από την παραγωγή του τελευταίου μέρους του «Yellowstone». Λόγω της αποχώρησης του Κόστνερ, η παραγωγή της πέμπτης σεζόν της σειράς έχει σταματήσει, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία επιστροφής της παραγωγής.
Kevin Costner NOT Returning to Yellowstone After Season 5 (Source)

Η ιστορία της σειράς ξεκίνησε με την εισαγωγή στη σοβαρή ζωή του Τζον Ντάτον Γ' και της οικογένειάς του, καθώς έπρεπε να παλέψουν με μια νομική υπόθεση, ενώ, ταυτόχρονα, έπρεπε να κάνουν ευθανασία σε ένα από τα άλογά τους μετά από μια σύγκρουση. Οι χαρακτήρες μπλέκουν σε μια αντιπαράθεση μέσα στη γη ιθαγενών Αμερικανών, όπου σκοτώνεται ο μεγαλύτερος γιος του πρωταγωνιστή, ο Λι. Το περιστατικό άφησε την οικογένεια συντετριμμένη, η οποία δεν καταφέρνει να ηρεμήσει, καθώς προσπαθεί να αναζητήσει απαντήσεις, με τον Τζέιμι να προσπαθεί, συγχρόνως, να πετύχει στον πολιτικό στίβο.

Λίγο καιρό μετά, ο Τέιτ εξακολουθεί να βλέπει εφιάλτες μετά την απαγωγή του κατά τη διάρκεια των γεγονότων της δεύτερης σεζόν. Η μητέρα του πιστεύει ότι το μόνο πράγμα που είναι ικανό να τον κάνει να νιώσει καλύτερα είναι να περνάει χρόνο με τον παππού του. Σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, ο ανανεωμένος δεσμός του Τέιτ και του Τζον βοηθά τον Κέισι και τη Μόνικα να σταθεροποιήσουν το γάμο τους, θεραπεύοντας διαφορετικές πληγές, οι οποίες βλάπτουν συνεχώς ολόκληρη την οικογένεια. Τώρα όμως, με την αποχώρηση του Κόστνερ από το καστ της σειράς, θα υπάρξουν αλλαγές.
yellowstone_2

Παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα το «Yellowstone» να επιβιώσει μετά την αποχώρηση του Κόστνερ, αφού αυτό το σύμπαν επεκτείνεται συνεχώς. Πέντε spin-offs από το κύριο δράμα της Paramount είτε έχουν κυκλοφορήσει είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, με το δικό τους καστ αστέρων και τη δική τους πλοκή.

Κλείσιμο
Πρόσφατα, ο Ντόναλντ Σάδερλαντ εντάχθηκε στο franchise, ενώ η spin-off σειρά με τον Μάθιου Μακόναχι φαίνεται ότι προχωράει. Ίσως ο κόσμος μπορεί να προχωρήσει χωρίς την παρουσία του Τζον Ντάτον Γ', αν και μένει να δούμε αν θα είναι θετικό το μέλλον του franchise. Το δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν του Yellowstone δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παραγωγή των επεισοδίων.

Το «Yellowstone» αναμένεται να επιστρέψει στην παραγωγή για το 2ο μέρος της 5ης σεζόν κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 14χρονος που σκότωσε 9 άτομα σε σχολείο στο Βελιγράδι ήταν «ήσυχο παιδί» από καλή οικογένεια

Βίντεο: «Ώπα» ο Άγγλος, «impossible» ο Γάλλος, σιωπή ο Τούρκος για το τρίποντο νίκης του Σλούκα

Survivor All Star: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χανταμπάκης, το καρέ του τάκου - Δείτε βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης